Dobrodošli v trgovini s hrano in opremo za male živali.
(0 izdelkov) - 0,00 €

V vaši košarici nimate izdelkov.

section

Male živali

Vse za male živali

 • Pasma kitajski goli pes

  Eden najbolj priljubljenih slovenskih frizerjev in solastnik salona Characthair, Gusty Jesenko, ni samo mojster stila in estetike, ampak tudi uveljavljeni trener in tekmovalec v dresurnem jahanju ter velik ljubitelj narave in živali. Z njegovim petletnim Jukyjem, kitajskim golim psom, ki ga spremlja na vsakem koraku, sta prepoznavni in priljubljeni 'tandem'. Za našo revijo je spregovoril o njunem dinamičnemu vsakdanu.
 • Kako izbrati pravo velikost oblačila za pse?

  Pasja oblačila niso več samo modna muha, pač pa so postala nujna oprema za pse, ki hladnejše mesece preživijo v ogrevanih prostorih. Ker lahko temperature že jeseni zanihajo in se približajo ledišču, se pripravite s pravočasnim nakupom primernih pasjih oblačil.
 • Kužek za družbo in vitalnost na stara leta

  Če ste morda starejši, osamljeni, doživljate stiske, je vaš zdravnik lahko tudi kužek! V to je prepričana dr. Eva Dolničar Šivic, upokojena pediatrinja, lasnica čudovite psičke Lune, ki je z nami delila svojo izkušnjo.
 • Predstavljamo pasmo Coton de Tulear

  Teja Babnik nam je predstavila svojega kužka pasme Coton de Tulear, ki je dobil ime Joy. Je kraljevi pes iz Madagaskarja, ki ji stoji ob strani na vsakem koraku in po bolezni pomaga ohranjati zdravje telesa in duha.
 • Prednosti posvojitve psa iz prve roke

  Polona Senčar je lani decembra skupaj s fantom posvojila mešančka. „Skupaj še s tremi sestricami so jih par tednov prej našli zavržene ob cesti. Nihče ni imel niti imena,“ nam je zaupala Polona, ki je psička poimenovala Sky.
 • Pes iz dvoriščne reje

  Nina Penhofer nam je zaupala, zakaj nikoli več ne bi vzela psa iz t.i. dvoriščne reje, čeprav ji je čivavi podoben samček Viktor polepšal življenje.
 • Lososovo olje za pse in mačke

  Priporočamo lososovo olje za vso pasjo družino! Zakaj? Ker lososovo olje uravnava presnovo, neposredno vpliva na bolečine in vnetja, pozitivno deluje na kri in krvožilni sistem, možgane, živce, čutila, hormone in ščiti celične membrane, primeren pa je za pse vseh starostnih skupin ... V vsaki kapljici se skriva recept za odlično zdravje in vitalnost vašega psa.
 • Hrana za mačke Wildfield

  Za mačje izbirčnice svetujemo briketirano hrano Wildfield, ker bo zadovoljila mesojede instinkte vaše mačke! Mačji briketi so brez žitaric in so izdelani z mislijo na mačje potrebe, zato zagotavljajo zdrav povratek k njihovemu izvoru!
 • Pes človeku povrne veselje do življenja

  "Sreče ne moreš kupiti, lahko pa jo posvojiš," pravi Jasmina Drolc, lastnica psičke Fride, s katero sta prijateljici od dneva, ko je Jasmina pred dvema letoma odšla v zavetišče po črnega samčka in domov odšla s psičko, ki ji je s pogledom ukradla srce ter ji povrnila zdravje in iskreno veselje do življenja.
 • Pasji priboljški naj bodo trdi

  Ker imate radi svojega psa in mu radi ponudite tudi kakšen priboljšek, je prav, da izberete takšnega, ki ne bo škodoval njegovim zobem. Ko se odpravite v trgovino za male živali in se ustavite na oddelku priboljškov za pse, si vzemite čas in poleg kakovostne sestave pozornost namenite tudi trdoti prigrizka.

Produktov 1 v 10 od 68 skupaj

Stran:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 7