Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Bolhe in klopi

Prikazovanje 1–21 od 26 rezultatov

Bolhe in klopi so nadloga, s katero se sreča vsak skrbnik psa ali mačke. Naj vam bodo pri reševanju težav z bolhami in klopi v pomoč izdelki iz naše spletne trgovine.

Insekticidi so nepogrešljivi izdelki za pse in mačke, ko se pojavi obdobje bolh in klopov. S preventivnimi sredstvi in izdelki preprečite neprijetne obiske bolh, klopov in drugih zajedavcev, ki pogosto gostujejo na pasjih in mačjih kožuhih.

  • Preventiva: Preventivno poskrbite za zaščito pred klopi in bolhami z uporabo antiparazitnih ampul, ovratnic proti klopom in bolham. V ponudbi imamo tudi nekaj različnih insekticidnih šamponov, insekticidnih sprejev za pse. Ne pozabite pa tudi na uporabo insekticidnega spreja za prostor, v katerem pes ali mačka živi.
  • Kurativa: Z insekticidnimi izdelki iz spletne trgovine ZaZivali.si boste uspešno odstranjevali zajedavce na vseh stopnjah razvoja.

Insekticidi v naši ponudbi so skrbno izbrani v želji, da pomagajo vašemu psu ali mački v uspešnem boju proti neželenim zajedavcem.

Potrebujete pomoč ali svetovanje? Pokličite nas na 040 452 012.

Obiščite tudi živalski blog – v pomoč vam je lahko prispevek Kako se znebiti bolh pri psu in mački?