Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Natural & Delicious MAČKE

Prikazovanje 1–21 od 29 rezultatov

Natural & Delicious MAČKE je hrana za mačke priznanega podjetja Farmina. Hrana za mačke ponuja številne okuse briketirane mačje hrane.

MAČKE
MAČKE

Hrana za mačke N&D

Mačja hrana N&D je razdeljena na 5 različnih linij:

  1. N&D Prime je grain free hrana za mačke.
  2. N&D Pumpkin hrana za mačke z mesom in bučo.
  3. N&D Ocean mačja hrana z ribami.
  4. N&D Quinoa je grain free hrana za mačke s kvinojo.
  5. N&D Ancestral Grain je low grain hrana za mačke s pražitaricami (pira in oves).

Vodič po hrani za mačke Natural & Delicious na živalskem blogu

Povezava v zgornjem naslovu vas vodi do predstavitve hran za mačke N&D na našem živalskem blogu, v nadaljevanju pa vam samo na kratko predstavljamo posamezno linijo. V kolikor potrebujete pomoč, nas lahko kontaktirate.

1. Grain free hrana za muce Natural & Delicious Prime je na voljo v treh različnih okusih: piščanec in granatno jabolko (Chicken & Pomegranate), jagnjetina in borovnica (Lamb & Blueberry) ali divja svinja in jabolko (Wild Boar & Apple).

2. Hrana za mačke Natural & Delicious Pumpkin je grain free hrana za mačke z dodatkom buče. Na voljo so 4 različni okusi: prepelica in granatno jabolko (Quail & Pomegranate), jagnjetina in borovnica (Lamb & Blueberry), jelen in jabolko (Venison & Apple) in raca in melona (Duck & Melon).

3. Hrana za mačke Natural & Delicious Ocean (grain free in low grain) je na voljo v 4 različnih okusih: polenovka, kozice, buča in melona (Cod, Shrimp, Pumpkin & Melon – grain free), sled in pomaranča (Herring & Orange – grain free), sled, buča in pomaranča (Herring, Pumpkin & Orange – grain free) in polenovka, pira, oves in pomaranča (Cod, Spelt, Oats & Orange – low grain oziroma ancestral).

4. Hrana za mačke Natural & Delicious Quinoa (grain free) je odlična hrana za mačke s kvinojo, ki ima nizek glikemični indeks. Na voljo hrane: N&D Quinoa Digestion z jagnjetino in kvinojo ter koromačem, meto in artičoko za podporo zdravega črevesja pri mačkah; N&D Quinoa Skin & Coat s kokosom in kurkumo – formula s sledom ali s prepelico; N&D Quinoa Urinary z račko in kvinojo ter z brusnico in kamilico; N&D Quinoa Weight Management z jagnjetino in kvinojo ter brokolijem in šparglji; N&D Quinoa Neutered z raco, kvinojo, brokolijem in šparglji.

5. Hrana za mačke Natural & Delicious Ancestral Grain (low grain – ancestral formula) s pražitaricami piro in ovsom – na voljo sta 2 različna okusa: piščanec in granatno jabolko (Chicken & Pomegranate) in jagnjetina in borovnica (Lamb & Blueberry).

Natural & Delicious – hrane za muce N&D so na voljo v naših trgovinah za pse po Sloveniji ZOO Slonček. V primeru, da hrane trenutno ni na zalogi, se dobavni rok za spletno naročilo lahko podaljša na 7-10 dni!