Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Okrevanje malih živali

Prikazovanje 1–21 od 106 rezultatov

Okrevanje malih živali je oznaka spletne trgovine za male živali za izdelke, ki jih živali potrebujejo za ohranjanje zdravja. To so izdelki za male živali, ki so v pomoč psom, mačkam pri okrevanju po operaciji, poškodbi, bolezni. Ali v primeru posebnih potreb malih živali, ko jih napadejo bolhe, klopi in drugi zajedavci. Tudi izdelki za preprečevanje poškodb in zaščito pred mrazom.

Nazaj na PONUDBA SPLETNE TRGOVINE ZA MALE ŽIVALI =>

Pripomočki za okrevanje malih živali

Tu so pripomočki za živali v okrevanju, pomembna je nega in zdravje malih živali po posegih ali v primeru obolevnosti za različnimi boleznimi.

V ponudbo smo vključili tudi pripomoček za magnetno terapijo malih živali, ki pomaga omiliti številne zdravstvene težave pri psih in mačkah. Namenjen je uporabi doma in omogoča hitrejšo regeneracijo po operativnih posegih, pripomore k zmanjševanju kroničnih bolečin in na splošno spodbuja zdravje psov in mačk. Magnetni stimulator za pse in mačke za domačo uporabo je na voljo v naši spletni trgovini.

Zdravstvene težave psov in mačk so številne, pa tudi manjše poškodbe malih živali zahtevajo pozornost. Zato so v ponudbi izdelki za poškodovano kožo. Tablete za male živali, ki imajo težave s sklepi. Za pse, ki imajo težave s prebavo, je najbolje premisliti, kako se pes prehranjuje. Hrana za psa je lahko prilagojena izredni težavi. Tudi posledice za pse, mačke, ki imajo težave z alergijami, je mogoče reševati na osnovi prehranjevanja. Ob izboru pasje hrane je torej treba upoštevati, katere so alergene sestavine in jih izločiti. Tudi posega kot sta kastracija in sterilizacija mačk in psov od skrbnikov zahtevata posebno pozornost.

Rehabilitacija in lajšanje bolečin pri malih živali

Rehabilitacija malih živali v objemu vašega doma je pomembna tudi iz vidika izbire primernega ležišča. V naši ponudbi so ležišča s spominsko peno, ki se prilagodijo obliki živalskega organizma. To je še posebej pomembno za pse s kroničnimi težavami s hrbtenico, kolki, komolci. V ponudbo smo vključili tudi termo ležišča, ki smo jim nadeli naziv samogrelno pasje ležišče. Tudi ta ležišča so primerna za pse, ki imajo radi toplo ležišče. Namen izdelkov za okrevanje in dobro počutje psov in mačk je, da olajšamo in pospešimo okrevanje pacienta po bolezni, poškodbi ali operaciji. Pri kroničnih težavah pa lajšamo vsakodnevno življenje psom in mačkam. V času okrevanja moramo poskrbeti tudi za varnost psa, mačke in druge živali. Skrbniki se odločajo za namestitev živali v kovinske kletke ali ograde, kjer je zagotovljeno varno okolje za bivanje psov, mačk v času okrevanja.

Preventivni pregledi psov, mačk in drugih malih živali

Pomembno je, da budno spremljamo zdravstveno stanje psa, mačke in druge male živali, ki jo imamo doma. Pomembni so tudi preventivni pregledi malih živali pri veterinarju, da se prepreči najhujše. Veterinar namreč lahko hitro odkrije prikrite težave in mali živali pravočasno postavi diagnozo, predpiše zdravljenje oziroma napoti na potrebne terapije. Pomembno je pravočasno ukrepanje v primeru poškodbe psa, mačke. Če skrbnik psa ali mačke v primeru zdravstvenih težav odlaša, bo potreboval pes ali mačka za ozdravitev dlje časa. Ker so zastrupitve pri malih živalih vse pogostejše, je pomembna še previdnost na sprehodih s psom.

Zato so tu za vas in vaše ljubljenčke izbrani izdelki za izboljšanje telesnega počutja psa, mačke ali druge male živali. Izdelki za hitrejše okrevanje po poškodbi psa ali mačke. Izdelki za okrevanje po posegu (kastracija ali sterilizacija) so namenjeni hitrejši vrnitvi hišne živali v normalno življenje ali pa vsaj pomagajo zmanjšati prisotne bolečine.