Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Natural & Delicious PSI

Prikazovanje 1–21 od 55 rezultatov

Natural & Delicious PSI je hrana za pse priznanega podjetja Farmina Pet Foods. Hrana za pse je razdeljena v različne linije briketirane pasje hrane.

PSI
PSI

Hrana za pse N&D

Pasja hrana N&D je razdeljena na 5 različnih linij:

KLIK – Vodič po hrani za pse Natural & Delicious na živalskem blogu

Povezava v zgornjem naslovu vas vodi do predstavitve hran za pse N&D na našem živalskem blogu, v nadaljevanju pa vam samo na kratko predstavljamo posamezno linijo. V kolikor potrebujete pomoč, nas lahko kontaktirate.

1. Linija Natural & Delicious Prime je pasja hrana grain free, ki je na voljo v treh različnih okusih: piščanec in granatno jabolko (Chicken & Pomegranate) za mladičke ali odrasle pse; jagnjetina in borovnica (Lamb & Blueberry) za odrasle pse; divja svinja in jabolko (Wild Boar & Apple) za odrasle kužke.

2. Linija hrane Natural & Delicious Pumpkin je grain free pasja hrana v treh različnih okusih: piščanec in granatno jabolko (Chicken & Pomegranate); jagnjetina in borovnica (Lamb & Blueberry); divja svinja in jabolko (Wild Boar & Apple).

3. Linija Natural & Delicious Qionoa je grain free pasja hrana s kvinojo: Digestion Lamb v primeru prebavnih težav; Skin&Coat za zdravo kožo in sijočo dlako (Skin&Coat Herring (sled); Skin&Coat Quail (prepelica); Skin&Coat Venison (jelen); Skin&Coat Duck (raca); Weight Management Dog za pse s prekomerno težo; Neutered Dog Mini ali Neutered Dog Medium & Maxi za kastrirane in sterilizirane pse.

4. Linija hrane Natural & Delicious Ocean je pasja hrana (grain free in low grain) v različnih okusih: polenovka, buča in melona (Cod, Pumpkin & Melon) za pasje mladičke; losos, polenovka in melona (Salmon, Cod & Melon); sled in pomaranča (Herring & Orange); polenovka, buča in pomaranča (Cod, Pumpkin & Orange); polenovka, pira, oves in pomaranča (Cod, Spelt, Oats & Orange) – low grain.

5. Linija hrane Natural & Delicious Ancestral Grain je low grain pasja hrana, na voljo v različnih okusih in za različne potrebe: piščanec in granatno jabolko (Chicken & Pomegranate), dodatno hrana Selection (15 kg) in hrana za pse zelo velikih pasem Maxi Giant; na voljo še Light hrana za pse in Senior; jagnjetina in borovnica (Lamb & Blueberry) za pasje mladičke ali za odrasle pse.

Natural & Delicious PSI – hrane za pse N&D so na voljo v naših trgovinah za pse po Sloveniji ZOO Slonček. V primeru, da hrane trenutno ni na zalogi, se dobavni rok za spletno naročilo lahko podaljša na 7-10 dni!