Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Taste of the Wild MAČKE

Prikaz vseh 4 rezultatov

Taste of the Wild MAČKE je visokokakovostna hrana za mačke s kvalitetnimi sestavinami. V hrani je vir beljakovin izbran na osnovi naravnega prehranjevanja mačk. V vsaki formuli te mačje hrane je tako na prvem mestu sestavina iz mesa ali rib. V recepturi teh mačjih hran ni dodanih žit, zato velja za naravno in uravnoteženo hrano. Prav takšno kot bi jo vaša mačka našla v naravi.

MAČKE
MAČKE

Hrana za mačke Taste of the Wild

Hrana za mačke TOW je bila razvita v dveh različicah, ki zadovoljita potrebe naravnega prehranjevanja mačk v divjini:

Monoproteinska mačja hrana Taste od the Wild PREY

Linija hrane za mačke TOW Prey je briketirana hrana za mačke z monoproteinsko formulo – torej z omejenimi sestavinami. Briketi za mačke so izdelani iz 4 ključnih sestavin (ali celo manj). Za mačke sta na voljo okusa z govejim mesom ali s puranom:

TOW PREY mačji briketi so po novem na prodaj tudi v spletni trgovini ter v specializiranih trgovinah za male živali. Dobite jih v trgovini za male živali ZOO Slonček – Brežice, Krško, Medvode. Lahko pa nas pokličete in se dogovorite za prevzem v Trzinu – na sedežu podjetja.

Čeprav so mačke po naravi izbirčne, je na slovenskem tržišču precej po okusu zanimivih in po kvaliteti vrhunskih hran za mačke. Izberite za svojo mačko takšno hrano, ki bo zadovoljila njene potrebe po hranilih in ji bo po okusu ustrezala, da bo za njo vsak obdor doživetje.