Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Suha pasja hrana Golosi – VODIČ

Suha pasja hrana

Suha pasja hrana Golosi je hrana za pse premium kakovosti v obliki briketov, ki jih imajo psi zelo radi. Blagovna znamka Golosi je zasnovala različne formule hrane za pse na osnovi pasje starosti in upoštevala potrebe psov skozi razvojna obdobja.

Suha pasja hrana za mladiče

Hrana za pse Golosi Baby je tako okusna in lahko prebavljiva hrana za majhnega kužka, ki bazira na belem mesu (piščanec) in rižu. Ta formula je oblikovana na osnovi zahteve, da morajo biti za zdrav razvoj mladiča izpolnjene njegove posebne potrebe po hranilih. Ta pasja hrana je primerna za kužke, ko so odstavljeni od dojenja – to je v času od prvega do dvanajstega meseca starosti. V tem obdobju do prvega leta je namreč faza rasti mladičev pospešena. Pes do 1. leta starosti potrebuje uravnoteženo količino živalskih beljakovin. Pes potrebuje tudi zadostno količino vitaminov in mineralov. Prebiotiki v prehrani mu pomagajo okrepiti naravno odpornost v prebavnem sistemu. Potreben pa je tudi vitamin E, ki deluje kot antioksidant. Zato pomaga ustvariti močan imunski sistem za splošno dobro počutje psa.

Suha pasja hrana za odrasle pse

Suha pasja hrana Golosi za odrasle pse je na voljo z različnimi sestavinami. V nadaljevanju predstavljamo različne okuse pasje hrane, ki so primerne za odrasle pse od 12 meseca dalje.

Pasja hrana Golosi Fish & Rice je kvalitetna hrana za pse z ribo in rižem. Hrana za pse Golosi Lamb & Rice je odlična pasja hrana z jagnjetino in rižem. Hrana za psa Golosi Complet je raznolika hrana za psa s piščancem, govedino, ribami in rižem. Hrana za psa Golosi Country je popolna pasja hrana s piščancem, puranom, govedino in zelenjavo. In pasja hrana Golosi Energy je hrana za aktivne pse, ki potrebujejo veliko energije. Njena formula je zasnovana s piščancem, govedino in rižem. Pakiranja pasje hrane Golosi vsebujejo 12 kg slastnih briketov.

Kvalitetna suha pasja hrana drugih priznanih blagovnih znamk na slovenskem tržišču

Poleg suhe pasje hrane Golosi vam priporočamo tudi druge pasje hrane iz naše ponudbe. Odlična po sestavi je monoproteinska pasja hrana Exclusion, priznana je tudi suha pasja hrana Acana in Orijen. Dobro poznana in po sestavi prilagojena posebnim potrebam psov je suha pasja hrana Royal Canin. Priznanje pasjih skrbnikov ima tudi hrana za pse Taste of the Wild. Ponujamo tudi pasje hrane grain free Nutra Gold in hrane za pse z industrijsko konopljo Canibis. Poznana in priljubljena je tudi suha hrana za pse Cibau. V naši ponudbi boste našli tudi Monge pasja hrana Barking Heads in različne pasje hrane Natural & Delicious. S klikom na posamezno sliko blagovne znamke in povezavo na njej – vas bo preusmerilo na posebno stran, kjer boste našli podrobnejši opis suhih pasjih hran in ponudbo ostalih izdelkov izbrane blagovne znamke. Izbrane znamke pasjih hran so najboljša izbira v kategoriji kvalitetnih pasjih briketov.

Tudi konzerve in mokra pasja hrana Golosi

Linija blagovne znamke Golosi pa ne obsega le suhe hrane za pse, pač pa ima tudi zbirko mokre pasje hrane v pločevinkah.

Priboljški za pse Golosi

Preglejte še bogat nabor slastnih pasjih poslastic Golosi snack in dentalnih palčk Golosi. Vabljeni, da jih vaši kužki preizkusijo. In vam pomahajo z repki.

Vse okuse hrane za pse Golosi in pasje poslastice ter dentalne palčke za pse lahko kupite tudi v naših trgovinah po Sloveniji ZOO Slonček. Vabljeni!

Psi Hrana za pse

Pusti komentar

Nazaj
Mačji mladiček v novem domu
Naprej
Hrana za pse Exclusion – VODIČ