Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Golosi PSI

Prikaz vseh 15 rezultatov

Golosi PSI je italijanska suha pasja hrana in z bogato izbiro pasjih priboljškov in mokre hrane za pse v pločevinkah.

PSI
PSI

Suha hrana za pse Golosi PSI

Različne formule pasjih hran so zasnovane za različne potrebe psov – razdeljene za pasje mladičke in odrasle pse:

  • Pasja hrana Baby (Baby Mini ali Baby Medium ali Baby Maxi) je lahko prebavljiva hrana za psa, ki je tudi zelo okusna. Formula je osnovana na belem mesu (piščanec) in rižu z namenom, da izpolni posebne potrebe mladičev različnih pasem. Primerna je za pse od 1 do 12 mesecev starosti oziroma za čas, ko so mladički že odstavljeni od dojenja. V prvem letu je rast psa zelo pospešena. Zato kužek potrebuje dobro uravnoteženo količino živalskih beljakovin ter dozo vitaminov in mineralov. Prebiotiki v pasji hrani pomagajo krepiti naravno odpornost pasjega prebavnega sistema. Dodan vitamin E deluje kot antioksidant in pomaga okrepiti imunski sistem. Tako formulirana pasja hrana poskrbi za dobro splošno počutje psa.
  • Hrana z ribo in rižem Fish & Rice je kvalitetna hrana za pse, ki je formulirana za potrebe odraslih psov od 12 meseca naprej (po prvem letu).
  • Hrana za pse z jagnjetino in rižem Lamb & Rice je popolna pasja hrana za odrasle pse vseh pasem, primerna za starost psov od 12 meseca naprej.
  • Hrana za pse Complet je hrana s piščancem, govedino, ribami ter rižem. Pasja briketirana hrana se priporoča odraslim psom vseh pasem, ki so dopolnili 1 leto.
  • Hrana za pse Country pa je pasja hrana s piščancem, puranom, govedino ter zelenjavo. Pasji briketi so primerni za odrasle pasme vseh vrst, prav tako starosti 1 leto ali več.
  • Hrana za pse Energy je hrana za aktivne pse. Pasja hrana s piščancem, govedino in rižem je odlična briketirana hrana za športne in aktivne odrasle pse, delovne pse.

Pakiranje pasje hrane vsebuje 12 kg briketov in jo priporočamo!

TRENUTNO POTEKA AKTIVNOST Prijazni paketi za vaš žep:

Popust v višini 10% ob nakupu 2 velikih vreč pasje hrane Golosi & brezplačna dostava! Ugodnost koristite tako, da izberete možnost: 2 x 12kg & gratis dostava.

Mokra hrana za pse Golosi

Mokra pasja hrana Golosi je izredno priljubljena pri psih zaradi odličnega okusa. Na voljo so mešanice okusov:

Pasji priboljški Golosi in dentalne palčke

Med priboljški za pse so odlične poslastice:

Zelo priljubljeni so dentalni priboljški za male pasme, srednje pasme in velike pasme, ki skrbijo za zdravje pasjih zob.