Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Tajnost podatkov

Varovanje osebnih podatkov: Saša Primožič s.p. za izpolnitev naročila v spletni trgovini potrebuje nekatere vaše osebne podatke. Vse podatke bomo obdržali v tajnosti in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Pogodba (račun) o nakupu bo hranjena na sedežu podjetja in dostop do nje bo omogočen samo kupcu in prodajalcu.


V sklopu varovanja osebnih podatkov kot odgovorno podjetje zagotavljamo pravico, da posameznik od upravljavca osebnih podatkov – podjetje Saša Primožič s.p., Kidričeva ulica 60, 1236 Trzin, telefon: 040 452 012, mail: info@zazivali.si – kadarkoli zahteva dostop do naslednjih informacij, ki se nanašajo na osebne podatke.

Vrste osebnih podatkov, namen in pravna podlaga za obdelavo podatkov

Podatki

Vrste osebnih podatkov, ki ste nam jih posredovali za namen nakupa izdelkov iz naše spletne trgovine, podjetje hrani za namen posameznega nakupnega procesa. Za posamezen nakup in dostavo izbranih izdelkov potrebujemo:

  • vaše ime in priimek,
  • poštni naslov (naslov, poštno številko, kraj, država),
  • elektronski naslov (za obvestila v povezavi z naročilom) ter
  • telefonsko številko (za obvestilo o dostavi).

Posredovanje teh podatkov je prostovoljno, kar pomeni, da vaše osebne podatke zbiramo le, če nam jih posredujete preko spletnega obrazca – s prostovoljnim klikom na ‘Potrdi naročilo’ vaše naročilo blaga postane dokument s pravno podlago za obdelavo podatkov. Pri oddaji naročila imate možnost ustvariti račun za kasnejšo rabo. Po oddanem naročilu imate pravico do dostopa do vaših osebnih podatkov – vpogled in njihovo prepisovanje.

Namen

Zagotavljamo vam, da vaše osebne podatke, ki nam jih posredujete preko spletnega obrazca, hranimo in obdelujemo zgolj za namen nakupnega procesa. Naveden elektronski naslov se ne uporablja za pošiljanje promocijskih elektronskih sporočil – o novostih, akcijah in posebnih ugodnostih – nanje se mora vsak posameznik prijaviti preko spletnega obrazca Slončkovega kluba (dostopen na tej povezavi).

Varovanje

Podjetje Saša Primožič s.p. osebne podatke varuje skladno z veljavno zakonodajo. Osebni podatki so uporabljeni v skladu z namenom, za katerega so bili zbrani. Podjetje vaših osebnih podatkov ne posreduje tretjim osebam.

Popravek ali dopolnitev

Imate pa pravico do prenosljivosti podatkov (prejem podatkov v splošno uporabljeni in strojno berljivi obliki ali posredovanje podatkov drugemu upravljavcu). Kadarkoli lahko zahtevate popravek netočnih osebnih podatkov ali dopolnitev nepopolnih osebnih podatkov. Kadarkoli lahko zahtevate omejitve obdelave – če oporekate točnosti podatkov (za obdobje, ki upravljavcu osebnih podatkov omogoča preverbo točnosti osebnih podatkov); če je obdelava nezakonita in namesto izbrisa zahtevate omejitev uporabe podatkov; če upravljavec podatkov ne potrebuje več za potrebe obdelave, vi pa jih potrebujete za uveljavljanje, izvajanje ali obrambo pravnih zahtevkov; če vložite ugovor zoper obdelavo svojih podatkov na osnovi zakonitih interesov upravljavca, dokler se ne preveri zakonitost njihove obdelave.

Obdobje hrambe osebnih podatkov

Vaši osebni podatki, ki jih oddate na naročilu se hranijo le toliko časa, kolikor je potrebno, da se izpolni namen, zaradi katerega so bili posamezni podatki zbrani. V primeru podane zahteve po izbrisu osebnih podatkov ali po prenehanju potrebe po vodenju podatkov oz. po izpolnitvi namena, za katerega so bili podatki zbrani, se vaši osebni podatki nemudoma nepovratno in trajno izbrišejo iz naše evidence. Kadarkoli lahko zahtevate izbris vseh osebnih podatkov (t.i. pravica do pozabe), če so izpolnjene predpostavke iz 17. člena Splošne uredbe o varstvu podatkov (razen v primerih, ko bi jih podjetje Saša Primožič s.p. potrebovalo za uveljavljanje, izvajanje ali obrambo pravnih zahtevkov).

Varovanje osebnih podatkov in uporabniki osebnih podatkov

Vaše podatke shranjujemo in obdelujemo v centralnem poslovnem programu. Računalniški sistemi, ki jih uporabljamo, so s tehničnimi in organizacijskimi ukrepi zaščiteni proti nenamernemu in nezakonitemu dostopu, spreminjanju, razkritju ali razširjanju podatkov s strani nepooblaščenih oseb ter pred nenamerno ali nezakonito izgubo in uničenjem osebnih podatkov. V okviru zakonskih pristojnosti se osebni podatki razkrivajo zaposlenim v podjetju, ki dostopajo do centralnega poslovnega programa zaradi namena izpolnitve vašega naročila, ponudnikom poštnih storitev in ponudnikom storitev informacijske tehnologije v okviru servisiranja in vzdrževanja programske opreme, s katerimi imamo sklenjeno pogodbo o sodelovanju. V nobenem primeru navedeni uporabniki vaših osebnih podatkov ne obdelujejo za lastne namene.


Uveljavljanje pravic

Zahteve glede uveljavljanja pravic v zvezi z osebnimi podatki lahko posameznik v pisni obliki naslovi na upravljavca osebnih podatkov – podjetje Saša Primožič s.p., Kidričeva ulica 60, 1236 Trzin ali na elektronski naslov info@zazivali.si. Za potrebe identifikacije v primeru uveljavljanja pravic v zvezi z osebnimi podatki si podjetje Saša Primožič s.p. pridružuje pravico do zahteve dodatnih podatkov za identifikacijo. Ukrepanje lahko zavrne zgolj v primeru, ko dokaže, da ne more zanesljivo identificirati posameznika, ki sproži postopek uveljavljanja pravic v zvezi z osebnimi podatki. Podjetje Saša Primožič s.p. se zavezuje, da bo vsak zahtevek obravnaval in nanj odgovoril v najkrajšem možnem času brez nepotrebnega odlašanja. In v skladu z zakonskimi zahtevami ter vas obvestil o sprejetih ukrepih. Kadarkoli imate pravico, da vložite pritožbo pri Informacijskem pooblaščencu RS, če menite, da obdelava vaših osebnih podatkov krši zakonodajo s področja varstva osebnih podatkov.

Saša Primožič s.p., Kidričeva ulica 60, 1236 Trzin

Varovanje osebnih podatkov – zadnja sprememba: 3. 5. 2020


Politka spletnih piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke, ki vam zagotavljajo boljšo uporabniško izkušnjo, pravilno delovanje spletne trgovine in sistema naročil, shranjevanje vnesenih podatkov v spletne obrazce in vaše strinjanje z uporabo piškotkov. Teh podatkov, zbranih s pomočjo piškotkov, ne bomo posredovali tretjim osebam.

Vrste piškotkov, ki jih uporabljamo

Obvezni piškotki

Obvezni piškotki so nujni za premikanje po spletni strani in uporabo njenih možnosti, kot je dostop do varnih območij spletne strani. Brez teh piškotkov ni možno zagotoviti storitev.

Izvedbeni piškotki

Izvedbeni piškotki zbirajo informacije o načinu uporabe spletne strani in ne zbirajo informacij, ki bi lahko identificirale uporabnika, saj so vse zbrane informacije združene in anonimne. Ti piškotki se uporabljajo samo za izboljšanje delovanja spletne strani. Z nadaljevanjem uporabe spletne strani po tem ko ste dobili obvestilo o piškotkih, se strinjate, da na vašo napravo namestimo to vrsto piškotkov.

Funkcionalni piškotki

Funkcionalni piškotki omogočajo, da si spletna stran zapomni vaše izbrane možnosti (jezik ali regijo, kjer se nahajate). In vam ponudi izboljšane, bolj osebne možnosti. Ti piškotki si lahko zapomnijo tudi spremembe velikosti črk in pisave ter drugih delov spletne strani, ki jih lahko prilagodite. Informacije, ki jih zbirajo ti piškotki, so lahko anonimne in ne sledijo vašemu brskanju po drugih spletnih straneh.

Izbris piškotkotkov oz. sprememba nastavitev

Večina spletnih brskalnikov samodejno sprejme piškotke. Kar lahko spremenite v nastavitvah tako, da računalnik piškotke zavrne ali pa da prejmete opozorilo, preden se piškotek shrani. Za informacije o nastavitvah piškotkov kliknite na ime vašega brskalnika: