Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Monge PSI

Prikazovanje 1–21 od 24 rezultatov

Monge PSI je skupna oznaka za pasje hrane super premium razreda. Kvalitetna suha hrana za pse Monge je proizvedena v sosednji Italiji v Monasterolu di Savigliano. Zelo uspešno italijansko podjetje ima proizvodnjo pasje hrane in hran za muce, ker je hrana priljubljena, zaposluje veliko ljudi. Med njimi so tudi strokovnjaki za prehrano psov in veterinarji, ki sodelujejo pri sestavljanju uravnoteženih receptur pasjih hran. Zato proizvajalec jamči, da gre za proizvodnjo hrane za ljubljenčke najvišje kakovosti. O sestavi posamezne hrane se lahko prepričate sami, opis posamezne hrane razkriva sestavine.

PSI
PSI

Hrana za pse Monge

Hrana za pse blagovne znamke Monge je na voljo iz dveh linij:

  • Monge Excellence,
  • Monge Natural Superpremium.

Pasja hrana Monge Natural Superpremium nudi psom popolno in uravnoteženo hrano na podlagi velikosti posamezne pasme psa.

Okusni recepti te kakovostne hrane za pse so oblikovani tako, da psi ohranjajo normalno telesno stanje. Formula upošteva potrebe psov glede na velikost, starost in aktivnost. V pasji hrani so uporabljene kvalitetne sestavine – predvsem viri beljakovin vrhunske kakovosti. Tudi maščobe, vitamini in mineralne soli v pasjih briketih veljajo za bistveno hranilo, ker jih pes potrebuje za vsakodnevne aktivnosti. Za to linijo pasjih hran je ena od značilnosti: več svežega mesa in manj žit. Sestavine v hrani za pse so brez barvil in konzervansov.

Monge PSI – nabor hran v pasji trgovini ZaZivali.si