Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
6.778,00€

GRAIN FREE hrana za pse

Prikazovanje 1–21 od 56 rezultatov

GRAIN FREE hrana za pse je pasja hrana, ki v sestavi nima žit. Vir ogljikovih hidratov v takšni pasji hrani predstavljajo sestavine iz drugih virov, navadno zelenjave (buča, sladki krompir, čičerika, leča, grah). Takšni ogljikovi hidrati so lahko prebavljivi in tako ne dražijo prebave psa.

Nazaj na kategorijo ⋅ SUHA HRANA ZA ODRASLE PSE =>

Grain free hrana za pse – brez žit!

V sestavi hran za pse z oznako GRAIN FREE so ogljikovi hidrati izbrani iz vrste živil, ki niso žita – navadno iz buče, sladkega krompirja, čičerike, graha, leče ipd.

Kdaj se psu priporoča grain free hrana?

Hrana brez žit se priporoča psom s težavami:

  • psi, ki imajo občutljiv želodec (bruhanje),
  • kužki, ki težko prenašajo žitarice v pasji hrani in imajo zaradi uživanja hran za pse prebavne težave (driska in napenjanje),
  • psi, ki zaradi prehrane trpijo posledice in imajo težave s kožo in izpadanjem dlake.

Grain free hrana je tako namenjena ljubljenčkom z občutljivimi prebavili.

Kako grain free pasja hrana lahko pomaga?

  1. Ob uživanju grain free hrane se pri psih zmanjšajo težave s kožo. Ob izločitvi žitaric iz prehrane se pri psih stanje navadno izboljša – popravi se prebava, izboljša zdravje kože in lesk pasje dlake.
  2. Grain free hrana pomaga psom, ki imajo občutljivo prebavo. Ker je v hrani le izbran vir lahko prebavljivih ogljikovih hidratov, jih pes lažje in hitreje prebavi. Ob tem pa je pomembno, da kakovost hranil, ki jih pes zaužije, ni okrnjena. Tako se tudi počutje psa izboljša.
  3. Psom lahko ponudimo tako suho kot tudi mokro grain free hrano. Grain free suha hrana ali grain free mokra hrana v naši trgovini sta iz nabora kakovostnih hran. Ni bojazni, da bi imel pes težave zaradi dolgotrajnega uživanja mokre hrane iz pločevinke.

Več informacij o pasjih hranah na živalskem blogu

Še več informacij o različnih hranah za pse si lahko preberete na našem živalskem blogu v rubriki oziroma objavah na temo Hrana za pse.

Nazaj na kategorijo ⋅ SUHA HRANA ZA ODRASLE PSE =>