Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Monge MAČKE

Prikaz vseh 6 rezultatov

Monge MAČKE je skupna oznaka za mačje hrane super premium razreda. Kvalitetna suha hrana za mačke Monge je proizvedena v Italiji. Zelo uspešno italijansko podjetje ima proizvodnjo hran za mačke in hran za kužke. Ker je hrana priljubljena, zaposluje veliko ljudi. Med njimi so tudi strokovnjaki za prehrano mačk in veterinarji. Ti sodelujejo pri sestavljanju uravnoteženih receptur mačjih hran. Zato proizvajalec jamči, da gre za proizvodnjo hrane za ljubljenčke najvišje kakovosti. O sestavi posamezne hrane se lahko prepričate sami. Opis posamezne hrane razkriva sestavine, ki jih hrana za mačke vsebuje.

MAČKE
MAČKE

Hrana za mačke Monge

Hrana za mačke blagovne znamke Monge je na voljo z različnimi formulami in okusi. Mačja hrana nudi popolno in uravnoteženo hrano na podlagi potreb mačk.

Okusni recepti kakovostne hrane za mačke so oblikovani z namenom, da mačke ohranijo normalno telesno stanje. Formula hrane upošteva potrebe mačk glede na velikost, starost in aktivnost. V mačji hrani so uporabili kvalitetne sestavine – predvsem viri beljakovin so vrhunske kakovosti. Za linijo mačjih hran je značilno: več svežega mesa in manj žit. Sestavine v hrani za mačke so brez barvil in konzervansov.

Monge za muce – nabor hran v mačji trgovini ZaZivali.si

  • Briketi za mačje mladičke s piščancem Cat Kitten
  • Suha mačja hrana s piščancem za odrasle mačke Monge Cat Adult
  • Hrana za notranje muce s piščancem Monge Cat Indoor
  • Hrana za sterilizirane mačke in kastrirane mačkone Cat Sterilised
  • Mačja hrana s piščancem proti kopičenju kepic dlak Cat Hairball
  • Hrana za mačke s piščancem za muce, ki imajo težave z urinarnim traktom Cat Urinary