Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

LOW GRAIN hrana za pse

Prikazovanje 1–21 od 30 rezultatov

LOW GRAIN hrana za pse je pasja hrana, ki ima v sestavi žita z nizkim glikemičnim indeksom. Vir ogljikovih hidratov v takšni pasji hrani predstavlja manjši odstotek, saj je poudarek na kvalitetnih beljakovinah.

Nazaj na kategorijo ⋅ SUHA HRANA ZA ODRASLE PSE =>

Low grain hrana za pse

V sestavi hran za pse z oznako LOW GRAIN so ogljikovi hidrati v manjšem obsegu in izbrani iz vrste živil, ki imajo nizek glikemični indeks. Ogljikovi hidrati v low grain hranah vsebujejo manj glukoze. Zato se pri uživanju takšne prehrane zmanjša nevarnost pojava diabetesa in debelosti.

Kdaj se psu priporoča low grain hrana?

Hrana z manj žitaricami se priporoča psom s težavami:

  • psi, ki imajo težave s težo zaradi uživanja hran bogatih z žitaricami,
  • kužki, ki težje prenašajo žitarice v pasji hrani in imajo zaradi uživanja hran za pse z veliko žiti prebavne težave (driska in napenjanje),
  • psi, ki zaradi prehrane trpijo posledice in imajo težave s kožo in izpadanjem dlake.

Low grain hrana je namenjena ljubljenčkom z občutljivimi prebavili, psom, ki so nagnjeni k prekomerni teži. Ali imajo predispozicije, da bi se pri njih lahko razvil diabetes.

Kako low grain pasja hrana lahko pomaga?

  1. Ob zmanjšanju vnosa žitaric iz prehrane in nadomeščanju klasičnih žit z žiti, ki imajo nižji glikemični indeks, se pri psih stanje izboljša – prebava se izboljša, prav tako počutje.
  2. Low grain hrana pomaga psom, ki imajo prekomerno težo, saj jih oskrbi z energijo iz beljakovinskih sestavin in poskrbi za ohranjanje primerne teže psa.
  3. Ob uživanju low grain hrane se pri psih zmanjšajo težave zaradi nihanja krvnega sladkorja. Izbran vir ogljikovih hidratov ne povzroča nihanj krvnega sladkorja, tako se tudi počutje psa izboljša.

Več informacij o pasjih hranah na živalskem blogu

Še več informacij o različnih pasjih hranah si lahko preberete na našem živalskem blogu v objavah na temo Hrana za pse.

Nazaj na kategorijo ⋅ SUHA HRANA ZA ODRASLE PSE =>