Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Taste of the Wild PSI

Prikaz vseh 11 rezultatov

Taste of the Wild PSI je skupina visokokakovostne in cenovno dostopne hrane za pse. Pasja hrana je pripravljena z izključno kvalitetnimi sestavinami. Vir beljakovin temelji na naravni prehrani psov, zato so v formulah pasje hrane med sestavinami na prvem mestu. Ker je pasja hrana razvita v skladu z naravnimi zakoni, v formuli pasje hrane ni dodanih žit. Zato je suha hrana za pse naravna in uravnotežena prehrana za pse – kot bi jo pes našel v naravi.

PSI
PSI

Hrana za pse Taste of the Wild PSI

Hrana za pse TOW je na voljo v različnih okusih in za različna obdobja psov. Deli se še glede na potrebe posameznih pasem oziroma velikosti pasem (small).

Hrana za mladičke za vse pasme

Hrana za odrasle pse za vse pasme

Posebej je ustvarjena hrana za male pse: TOW Appalachian Valley Small Breed hrana za pse malih pasem, ki vsebuje sestavine: divjačina, jagnjetina, čičerika.

Monoproteinska pasja hrana Taste of the Wild PREY

Linija hrane za pse Taste of the Wild Prey je monoproteinska hrana za pse z omejenimi sestavinami – briketi za pse imajo samo 4 ključne sestavine (ali manj). Na voljo so naslednji okusi:

TOW PREY pasji briketi so na prodaj izključno v specializiranih trgovinah za male živali. Dobite jih v trgovini za male živali ZOO Slonček – Brežice, Krško, Medvode. Lahko pa nas pokličete in se dogovorite za prevzem v Trzinu – na sedežu podjetja.