Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Izdelki v akciji na policah naše trgovine so zbrani na eni strani za vašo lažjo odločitev pri nakupovanju. Kvalitetno, ugodno in izbrano za vas in vaše ljubljenčke!

Slovenska spletna trgovina za male živali zaradi lažjega iskanja akcijskih ponudb na tej posebni strani o izdelkih v akciji predstavlja izdelke za pse, mačke in druge male živali. Te izdelke stranke najraje kupujejo zaradi znižanih cen.

Na naših spletnih policah je zbrana kvalitetna pasja hrana in oprema za pseKvalitetna mačja hrana in oprema za mačke ter hrana in oprema za glodavcepticeribe in plazilce ter druge male živali. Izdelki v akciji pa se menjajo! Zato je ta stran namenjena pregledu aktualne ponudbe izdelkov z z začasno znižanimi cenami. Te ponujamo v naši spletni trgovini in jih priporočajo skrbniki malih živali. Med najbolje prodajanimi izdelki za male živali so izdelki, ki jih občasno ponudimo z znižano ceno. Zato smo jim namenili posebno spletno stran, kjer so zbrane na enem mestu za vas.

Izdelki, ki smo jim znižali ceno, bodo objavljeni v tem seznamu ‘Izdelki v akciji’ med izdelki za male živali s top ceno in odlično kvaliteto!

V kolikor bi si želeli izdelke ogledati v živo, vas vabimo v naše poslovalnice po Sloveniji – ZOO Slonček.