Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Magnet za čiščenje akvarijskega stekla

Na zalogi

Magnet za akvarij odstranjuje nečistoče in alge iz akvarijskega stekla.

6,47

Blagovna znamka Zoo Slonček

Opis

Magnet za čiščenje akvarijskega stekla Vitakraft je oprema za akvaristiko.

  • Magnet za akvarij odstranjuje nečistoče in alge iz akvarijskega stekla.
  • Magnet za čiščenje akvarija odlikuje enostavna uporaba.

Magnet za čiščenje stekla v domačih akvarijih – uporaba: Hrapavo polovičko akvarijskega magneta za čiščenje akvarijskega stekla namestimo na notranjo stran akvarija. Drugo polovičko magneta položimo na zunanjo stran stekla tako, da se oba dela s pomočjo magnetne sile združita. Magnet nato držimo na zunanji strani in ga počasi premikamo po steklu ter enostavno in učinkovito očistimo steklo akvarija z notranje strani.

Poleg menjave vode v akvariju na 28 dni k rednemu čiščenju akvarija spada tudi čiščenje mulja na dnu s pomočjo akvarijskega sesalca in čiščenje akvarijskega stekla z magnetom, saj se tam naberejo alge in sledi vodnega kamna.

Alge na notranji strani akvarija najpreprosteje očistimo s pomočjo magneta za čiščenje stekla. Druge izdelke za akvarije imamo na voljo pod zavihkom Akvaristika. Na živalskem blogu pa svetujemo, kako transportirati ribe iz trgovine domov. Kako skrbeti za akvarij, da se v njem ne nabirajo alge. Kako uporabiti akvarijski filter, da le-ta deluje pravilno. In še veliko drugih tem o akvaristiki. Primerno branje za vse ljubitelje podvodnega sveta in vse, ki se odločate za nakup akvarija.

Vabljeni v naše poslovalnice ZOO Slonček po Sloveniji, kjer vam bomo svetovali glede vzdrževanja akvarija.

Dodatne informacije

Teža 0.4000 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Magnet za čiščenje akvarijskega stekla”