Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€
Akcija!

Steklen termometer za akvarij s priseskom

Na zalogi

Termometer za akvarije – steklen s priseskom. Enostavna namestitev v akvarij.

1,99

Šifra: AC500003 Kategoriji: ,
Croci

Opis

Steklen termometer za akvarij s priseskom je klasičen akvarijski termometer.

  • Klasičen termometer za akvarij nam omogoča, da spremljamo temperature vode v akvariju.
  • Termometer se v vodo namesti hitro in enostavno – s priseskom.
  • Termometer namestimo na notranjo stran akvarija v vodo.
  • Na akvarijskem termometru je z barvami označena optimalna temperatura – z zeleno barvo, rahla odstopanja pa z rumeno barvo.

Zakaj je potrebno merjenje temperature v akvariju?
Akvarijske ribe, ki jih imamo v akvariju in ki sicer živijo v toplejših vodah – so iz tropskih predelov sveta, potrebujejo toplejšo vodo. Zato je treba vodo, ki na akvarijskem termometru odstopa od optimalne temperature za njihovo bivanje, ogrevati s pomočjo akvarijskega grelca. Zelo redko pa pride do pojava, ko je treba akvarijsko vodo ohlajati. To se lahko zgodi v primeru vročinskih valov, ko se temperature dvignejo nad 30 stopinj Celzija, kajti tudi tropske ribe težje prenašajo visoke temperature vode. Če se voda začne pregrevati, ugasnemo razsvetljavo, odpremo pokrov akvarija ali zamenjamo del vode.

Druge izdelke za akvarije imamo na voljo pod zavihkom Akvaristika. Na živalskem blogu pa svetujemo, kako transportirati ribe iz trgovine domov. Kako skrbeti za akvarij, da se v njem ne nabirajo alge. Kako uporabiti akvarijski filter, da le-ta deluje pravilno. In še veliko drugih tem o akvaristiki. Primerno branje za vse ljubitelje podvodnega sveta in vse, ki se odločate za nakup akvarija.

Vabljeni v naše poslovalnice ZOO Slonček po Sloveniji, kjer vam bomo svetovali glede vzdrževanja akvarija.

AC500003

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Steklen termometer za akvarij s priseskom”