Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Darilni bon v vrednosti 30 €

Na zalogi

Podarite darilni bon in omogočite obdarovancu, da kupi pasjo hrano ali opremo za psa po svojem izboru. Lastniki mačk lahko izbirajo med kakovostno mačjo hrano in opremo za mačke. Na voljo pa so tudi izdelki za glodavce in ptice ali vse potrebno za teraristiko in akvaristiko.

Darilni bon je izdan v obliki kode in posredovan na elektronski naslov, ki je naveden v naročilu! Po dogovoru lahko kodo posredujemo tudi na elektronski naslov obdarovanca – željo lahko dodate v opombo naročila.

30,00

Blagovna znamka Zoo Slonček

Opis

Darilni bon v vrednosti je izdan v obliki kode in posredovan na elektronski naslov, ki je naveden v naročilu! Po dogovoru lahko kodo posredujemo tudi na elektronski naslov obdarovanca – željo lahko dodate v opombo naročila.

Ker bi vam radi prihranili zadrego, smo za vas pripravili darilne bone za nakup izdelkov za hišne ljubljenčke v spletni trgovini za male živali. Vi boste prihranili svoj čas, ki ga namesto za iskanje darila lahko namenite druženju z najdražjimi. Vaši obdarovanci pa bodo glede na lastne potrebe kar iz udobnega domačega naslonjača izbrali pravo darilo za svojega hišnega ljubljenčka. Hrano in opremo za male živali lahko kupijo v spletni trgovini www.zazivali.si.

  • Darilni bon je unovčljiv v enkratnem znesku!
  • Veljavnost darilnega bona je eno leto od datuma nakupa (oddanega naročila).
  • Darilni boni so unovčljivi tudi v poslovalnicah trgovin ZOO Slonček, lokacije si lahko ogledate na www.zoosloncek.si.

Če bi raje podarili izdelek, obiščite stran, kjer smo na enem mestu za vas zbrali IDEJE ZA DARILA ZA ŽIVALI – obdarovanje psa, mačke, hrčka, zajčka ali ptička ter drugih živali še nikoli ni bilo tako enostavno!

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Darilni bon v vrednosti 30 €”

Morda vam bo prav tako všeč…