Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Hrana za mačje mladičke Acana First Feast

Na zalogi

Hrana za mladičke mačk Acana First Feast (kitten formula) vsebuje meso piščanca, purana in divjega sleda; dodan cel oves za lažjo prebavljivost.

Dobavitelj ima težave z dobavo določenih artiklov!

V kolikor izbranega okusa hrane za mačke Acana ni na voljo v naših fizičnih trgovinah, se dobavni rok za spletno naročilo lahko podaljša (odvisno od dobavitelja)! Dodatne informacije lahko dobite na info@zazivali.si.

5,8921,69

Počisti
Blagovna znamka Acana

Opis

Hrana za mačje mladičke Acana First Feast (Kitten formula) vsebuje naslednje sestavine: piščanec proste reje, divji sled, puran in cel oves.

Hrana za mačje mladiče Kitten Acana First Feast je popolna formula za mladičke, izredno okusna ”prva pojedina” za mačje mladiče do 1 leta starosti. Hrana za mucke je bogata s svežim in sveže zamrznjenim mesom piščanca, purana in divjega sleda. Hrani za mlade mucke je dodan cel oves, saj omogoča lažjo prebavljivost hrane in preskrbi vašega mucka z antioksidanti, vitaminom B ter minerali, ki jih potrebuje za rast v prvem letu življenja. Kombinacija naravnih sestavin nudi vašemu mladičku vsa potrebna hranila za zdrav razvoj telesa in za dobro počutje v mladosti pri razvoju v odraslo mačko.

Sestava hrane za mladičke Acana

Sveže meso piščanca (19%), dehidrirano piščančje meso (13%), dehidriran sled (13%), cel oves, cel grah, piščančja maščoba (7%), cela zelena leča, dehidrirano puranje meso (5%), cela čičerika, cela rdeča leča, surov cel sled (4%), sveža jajca iz proste reje (4%), olje polaka (2%), vlaknina leče, surovo meso prepelic (1%), sveža piščančja drobovina (jetra, srca) (1%), piščančji hrustanec (1%), sušene morske alge, sveža cela maslena buča, sušena cela buča, sveže cele brusnice, sveže cele borovnice.

Dodatki (na kg)

Tehnološki dodatki: Hrana za mačje mladiče z naravnimi antioksidanti.

Nutritivni dodatki: Holin klorid: 1200mg, Taurin: 400 mg. Cink (cinkov kelat aminokislinskega hidrata)): 150 mg, Vitamin B1: 25 mg, Vitamin B2: 10 mg, Niacin: 50 mg, Vitamin B5: 8 mg, Vitamin B6: 6,5 mg, Folna kislina: 0,75 mg, Biotin: 0,03 mg, Vitamin B12: 0,1 mg, Vitamin A: 750 IU, Vitamin D: 100 IU, Vitamin E: 160 IU, Baker (bakrov (II) kelat aminokislinskega hidrata)): 11 mg, L-karnitin: 50 mg, DL-metionin: 99 mg. Zootehnični dodatki: Enterococcus faecium NCIMB10415: 600×10^6CFU.

Analitske sestavine:

 • Surove beljakovine 37 %
 • Surova olja in maščobe 18 %
 • Surovi pepel 10 %
 • Surova vlaknina 4 %
 • Vlaga 10 %
 • Kalcij 1,7 %
 • Fosfor 1,1 %
 • Magnezij (maks.) 0,1 %
 • Taurin (min.) 0,1 %
 • Omega-6 2,8 %
 • Omega-3 0,9 %
 • DHA / EPA 0,2 % / 0,15 %

Mačja hrana Acana

Mačja hrana Acana (Farmina hrana za mačke) se po kvaliteti uvršča v sam vrh mačjih hran zaradi izbora sestavin, ki so iz trajnostno in ekološko naravnanih virov. Živali vzrejajo lokalni kmetje in sestavine za mačjo hrano dnevno dostavljajo v podjetje. Hrana za mačke Acana se drži vodila: sveže in surovo!

Hrana za mačke in pse Acana je na voljo tudi v naših fizičnih trgovinah ZOO Slonček, v kolikor je ni na zalogi, se dobavni rok za spletno naročilo lahko podaljša na 7-10 dni!

Dodatne informacije

Teža

340 g, 1,8 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Hrana za mačje mladičke Acana First Feast”