Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Acana MAČKE

Prikaz vseh 7 rezultatov

Acana MAČKE je skupna oznaka nagrajenih mačjih hran kanadskega podjetja Champion Petfoods. Formula teh hran sledi prvinski prehrani mačk v divjini, zato so recepti hran za mačke prilagojeni biološkim potrebam mačk. Mačja hrana vsebuje sveže sestavine lokalnega porekla, zato ima visoko vsebnost mesa in nizko vsebnost ogljikovih hidratov.

MAČKE
MAČKE

Hrana za mačke Acana

Hrana za mačke je pripravljena po postopku, pri katerem sestavine ohranijo najvišjo možno hranilno vrednost. Mačja hrana se po kvaliteti uvršča v sam vrh zaradi izbora sestavin. Te so iz trajnostno in ekološko naravnanih virov. Živali vzredijo lokalni kmetje, sestavine za hrano pa dnevno dostavljajo v podjetje. Hrana za mačke Acana se drži vodila: sveže in surovo!

V hrani za mačke je pomembna sestavina sveže meso: perutnina in jagnjetina iz proste reje ali sveža riba iz trajnostno naravnanega ribolova. Acana hrana vsebuje tudi jajca s talne reje, sadje in zelenjavo ter lokalno gojena zelišča.

Recepti mačjih hran so prilagojeni različnim potrebam mačk, hrane pa so razvite za različne mačje okuse. Mačke namreč znajo biti izbirčne glede okusa hrane. Pri tem je najboljši način, da mački hrano ponudite v okušanje in takoj boste prepoznali, kako ji je hrana všeč.

Mačja hrana Acana Cat za različne okuse:

  • Regionals Cat
  • Nova linija hran za mačke
    • First Feast je kitten formula za mačje mladiče – piščanec proste reje, divji sled, puran in cel oves
    • Za odrasle notranje mačke Indoor Entree – piščanec proste reje, divji sled, puran in cel oves
    • Zelo okusna Homestead Harvest – piščanec in puran proste reje, raca in cel oves
    • Z okusom ribe Bountiful Catch – divji losos, sled, oslič in cel oves

Izdelki blagovne znamke Acana so na voljo pri dobavitelju – predhodno plačilo je pogoj za naročilo izdelkov Acana! V naših fizičnih trgovinah izdelkov ni na zalogi, zato se dobavni rok za naročila podaljša na 7-10 dni. Izdelke naročimo pri dobavitelju, ko so plačani.