Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Hrana za muce Acana Cat Homestead Harvest

Na zalogi

Hrana za mačke Acana Cat Homestead Harvest je popolna formula izredno okusne hrane za mačke z mesom piščanca, purana in race. Formuli mačke hrane je dodan cel oves za boljšo prebavljivost.

Dobavitelj ima težave z dobavo določenih artiklov!

V kolikor izbranega okusa hrane za mačke Acana ni na voljo v naših fizičnih trgovinah, se dobavni rok za spletno naročilo lahko podaljša (odvisno od dobavitelja)! Dodatne informacije lahko dobite na info@zazivali.si.

5,8942,49

Počisti
Blagovna znamka Acana

Opis

Hrana za muce Acana Cat Homestead Harvest vsebuje naslednje sestavine: piščanec in puran proste reje, raca in cel oves.

Hrana za mačke Acana Homestead Harvest je popolna formula izredno okusne hrane za mačke. Mačja hrana je bogata s svežim in sveže zamrznjenim mesom piščanca, purana in race. Formuli mačke hrane je dodan cel oves, ki omogoča lažjo prebavljivost hrane za mačke, hkrati pa vsebuje veliko vitaminov, mineralov ter antioksidantov in s tem poskrbi za zdravje in dobro počutje vaše mačje ljubljenke.

Sestava hrane za mačke Acana

Sveže meso piščancev (17%), dehidrirano piščančje meso (15%), dehidrirano puranje meso (13%), cel oves, cel grah, piščančja maščoba (7%), cela zelena leča, cela čičerika, cela rdeča leča, sveža jajca iz proste reje (4%), sveže puranje meso (4%), vlaknina leče, olje polaka (1%), sveže meso rac (1%), piščančji hrustanec (1%), sveža piščančja drobovina (jetra, srca) (1%), sveža puranja drobovina (jetra, srca) (1%), sušene morske alge, sveža cela maslena buča, sušena cela buča, sveže cele brusnice, sveže cele borovnice.

Dodatki (na kg)

Tehnološki dodatki: Hrana za mačke z naravnimi antioksidanti.

Nutritivni dodatki:

Holin klorid: 1200 mg, Taurin: 400 mg. Cink (cinkov kelat aminokislinskega hidrata)): 150 mg. Vitamin B1: 25 mg, Vitamin B2: 10 mg, Niacin: 50 mg, Vitamin B5: 8 mg, Vitamin B6: 7,5 mg, Folna kislina: 0,75 mg, Biotin: 0,03 mg, Vitamin B12: 0,1 mg, Vitamin A: 1850 IU, Vitamin D: 250 IU, Vitamin E: 175 IU, Baker (bakrov (II) kelat aminokislinskega hidrata)): 11mg. L-karnitin: 50 mg, DL-metionin: 99 mg. Zootehnični dodatki: Enterococcus faecium NCIMB10415: 600×10^6CFU.

Analitske sestavine:

 • Surove beljakovine 34 %
 • Surova olja in maščobe 16 %
 • Surovi pepel 8 %
 • Surova vlaknina 4 %
 • Vlaga 10 %
 • Kalcij 1,8 %
 • Fosfor 1.2 %
 • Magnezij (maks.) 0,1 %
 • Taurin (min.) 0,1 %
 • Omega-6 2,8 %
 • Omega-3 0,5 %
 • DHA / EPA 0,1 % / 0,1 %

Mačja hrana Acana

Mačja hrana Acana (Farmina hrana za mačke) se po kvaliteti uvršča v sam vrh mačjih hran zaradi izbora sestavin, ki so iz trajnostno in ekološko naravnanih virov. Živali vzrejajo lokalni kmetje in sestavine za mačjo hrano dnevno dostavljajo v podjetje. Hrana za mačke Acana se drži vodila: sveže in surovo!

Hrana za mačke in pse Acana je na voljo tudi v naših fizičnih trgovinah ZOO Slonček, v kolikor je ni na zalogi, se dobavni rok za spletno naročilo lahko podaljša na 7-10 dni!

Dodatne informacije

Teža

4,5 kg, 340 g, 1,8 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Hrana za muce Acana Cat Homestead Harvest”