Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€
NA ZALOGI PRI DOBAVITELJU

Hrana za odrasle notranje muce Acana Cat Indoor Entree

Na zalogi

Hrana za mačke Acana Indoor Entrée je popolnoma prilagojena hrana za notranje mačke in upošteva njihove specifične potrebe za življenje v zaprtih prostorih.

V kolikor izbranega okusa hrane za mačke Acana ni na voljo v naših fizičnih trgovinah, se dobavni rok za spletno naročilo lahko podaljša (odvisno od dobavitelja)! Dodatne informacije lahko dobite na info@zazivali.si.

21,6942,79

Šifra: ACANA-CAT-Indoor-Entree Kategorije: , , Oznaki: ,
Blagovna znamka Acana

Opis

Hrana za odrasle notranje muce Acana Cat Indoor Entree – vsebuje naslednje sestavine: piščanec proste reje, divji sled, puran in cel oves.

Hrana za mačke Acana Indoor Entrée je popolnoma prilagojena hrana za notranje mačke in upošteva njihove specifične potrebe. Obogatena je z visokim deležem svežega piščanca, sleda in purana. Cel oves, ki je dodan hrani, poskrbi za lažjo prebavljivost hrane in preskrbo mačjega organizma z antioksidanti, vitamini in minerali. Zaradi nižjega deleža maščob bo mačka lažje vzdrževala zdravo telesno težo kljub omejenemu gibanju, ki je še posebej značilno za mačke, ki živijo v notranjih prostorih.

Sestava hrane za notranje mačke Acana

Sveže meso piščanca (16%), dehidrirano piščančje meso (16%), dehidriran sled (16%), cel oves, cel grah, piščančja maščoba (5%), mleti trstikovec, cela zelena leča, sveže puranje meso (4%), surov cel sled (4%), cela čičerika, cela rdeča leča, vlaknina leče, surov cel kunec (1%), sveža piščančja drobovina (jetra, srca) (1%), sveža puranja drobovina (jetra, srca) (1%), piščančji hrustanec (1%), sušene morske alge, sveža cela maslena buča, sušena cela buča, sveže cele brusnice, sveže cele borovnice.

Dodatki (na kg)

Tehnološki dodatki: Hrana za mačke z naravnimi antioksidanti.

Nutritivni dodatki: Holin klorid: 1200mg, Taurin: 400 mg, Cink (cinkov kelat aminokislinskega hidrata)): 150 mg, Vitamin B1: 25 mg, Vitamin B2: 10 mg, Niacin: 50 mg, Vitamin B5: 8 mg, Vitamin B6: 7,5mg, Folna kislina: 0,75 mg, Biotin: 0,03 mg, Vitamin B12: 0,1 mg, Vitamin A: 1875 IU, Vitamin D: 250 IU, Vitamin E: 175 IU, Baker (bakrov (II) kelat aminokislinskega hidrata)): 11 mg, L-karnitin: 50 mg, DL-metionin: 99 mg. Zootehnični dodatki: Enterococcus faecium NCIMB10415: 600×10^6CFU.

Analitske sestavine:

 • Surove beljakovine 37 %
 • Surova olja in maščobe 14 %
 • Surovi pepel 9 %
 • Surova vlaknina 6 %
 • Vlaga 10 %
 • Kalcij 1,4 %
 • Fosfor 1 %
 • Magnezij (maks.) 0,1 %
 • Taurin (min.) 0,1 %
 • Omega-6 2 %
 • Omega-3 0,5 %
 • DHA / EPA 0,2 % / 0,1 %

Mačja hrana Acana

Mačja hrana Acana (Farmina hrana za mačke) se po kvaliteti uvršča v sam vrh mačjih hran zaradi izbora sestavin, ki so iz trajnostno in ekološko naravnanih virov. Živali vzrejajo lokalni kmetje in sestavine za mačjo hrano dnevno dostavljajo v podjetje. Hrana za mačke Acana se drži vodila: sveže in surovo!

Hrana za mačke in pse Acana je na voljo tudi v naših fizičnih trgovinah ZOO Slonček, v kolikor je ni na zalogi, se dobavni rok za spletno naročilo lahko podaljša na 7-10 dni!

Dodatne informacije

Teža

4,5 kg, 340 g, 1,8 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Hrana za odrasle notranje muce Acana Cat Indoor Entree”