Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Trava za mačke 100 g

Na zalogi

Trava za muce je prehransko dopolnilo za mačke. Trava je posajena v perlitu, pripravljena za kalitev, čas kalitve je približno 3 dni.

2,99

Blagovna znamka Kerbl

Opis

Trava za mačke je prehransko dopolnilo za mačke.

  • Trava za muce je posajena v perlitu in je že pripravljena za kalitev.
  • Čas kalitve – približno 3 dni.
  • Trava je pripravljena za uživanje, ko je dolga približno 4 – 5 cm.
  • Trava za mačke je pakirana v posodici – 100 g.

Priprava: Posodico s semeni trave za mačke zalijete z vodo in postavite na okensko polico. V nekaj dneh dobite okusno poslastico za vašega mačka. Mačja trava naj mački tekne.

Doma vzgojena trava za vse mačke je le eden od priboljškov za mačke. Še več mačjih priboljškov smo za vaše mačje ljubljenčke zbrali v posebni kategoriji Priboljški za mačke., ki je uvrščena v večjo kategorijo Hrana za mačke. V podkategoriji so zbrane najrazličnejše poslastice za muce. Da bodo vaše mačke veselo predle. Priboljški za izbirčne muce so na voljo tudi v naših fizičnih poslovalnicah – v trgovinah za male živali ZOO Slonček. Vabljeni, da nas obiščete. V ponudbi si boste lahko ogledali tudi kakovostno mačjo hrano in izredno kvalitetno opremo za mačke.

Kako izbrati pravo poslastico za mačko?
Prigrizki za mačke so izredno raznoliki, saj so mačke izredno izbirčne, ko gre za hrano ali njihove priboljške. Nekatere mačke imajo rade okus piščančka, drugim bolj dišijo ribe. Zato je zelo pomembno, da svojo mačko zelo dobro poznate. Tako boste takoj vedeli, kakšen priboljšek ji bo teknil in katerega bo zavrnila. Mačke so namreč izredno samosvoje, tudi ko gre za izbiro mačje hrane in mačjih priboljškov.

83198

Dodatne informacije

Teža 0,1000 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Trava za mačke 100 g”