Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Dirkalno kolo z žogico in miško Racing Wheel

Na zalogi

Dirkalno kolo z žogico in miško Racing Wheel je mačja igrača. Kolo za mačke ima luknje in v notranjosti žogico, ki se kotali, ko se jo mačka dotakne s tačko. Premer 24 cm.

6,99

3 na zalogi

Kerbl

Opis

Dirkalno kolo z žogico in miško Racing Wheel je mačja igrača, s pomočjo katere se bo mačka zamotila med igro.

  • Krog za muce je izdelan iz plastike.
  • Mačje kolo je na voljo v rumeno-rdeči barvi.
  • Kolo za mačke ima luknje in v notranjosti žogico, ki se kotali, ko se jo mačka dotakne s tačko.
  • Interaktivna igrača za mačke – znotraj kroga je vpeta miška.
  • Mere mačje igrače so – premer 24 cm.

Dirkalno kolo z žogico in miško je ena od zanimivih igračk za mačke. Miške in žogice so mačkam zanimive igrače, zato jih je veliko na voljo v ponudbi spletne trgovine za male živali. Še več izdelkov za mačke najdete v kategoriji Mačke, veliko različnih igrač za mačke pa pod zavihkom Igrače za mačke.

Igrače za muce so zelo pomembne za mačke vseh starosti. Še posebej so pomembne za mlajše muce in mačke, ki živijo v notranjih prostorih. Ker so mačke razigrane ljubljenke, za lepo življenje potrebujejo različne igračke. Ponudite jim čim več različnih igračk. Igrače za muce spodbujajo vitalnost mačk. Skrbijo za zadovoljstvo in ohranjanje dobrega počutja muc. Mačke imajo ogromno energije, zato morajo odvečno energijo sprostiti skozi igranje. Igre za mačke so tudi fizična vadba, s katero mačke ohranjajo vitalnost na starejša leta. V ponudbi spletne trgovine za male živali boste našli veliko igračk, ki jih mački samo ponudite. Zaigrale se bodo same. Na primer – takšna igrača je gumijasta žogica z bodicami.

Izdelki za mačke so na ogled v naših fizičnih trgovinah ZOO Slonček po Sloveniji. Vabljeni, da nas obiščete skupaj z vašimi ljubljenčki. V ponudbi boste lahko izbrali kakovostno mačjo hrano in kvalitetno opremo za mačke.

84216

Dodatne informacije

Teža 0,1000 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Dirkalno kolo z žogico in miško Racing Wheel”