Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Dolgodlaka miška za mačke z mačjo meto

Na zalogi

Miška za mačke iz dolgodlakega umetnega krzna je mačja igrača napolnjena z mačjo meto (catnip) iz linije mačjih igrač našega nemškega dobavitelja.

4,29

8 na zalogi

Blagovna znamka Kerbl

Opis

Dolgodlaka miška za mačke je priljubljena mačja igrača z mačjo meto.

  • Igrača za muce v obliki miške je narejena iz umetnega krzna.
  • Mačja miška ima mačjo meto.
  • Miška je dolžine 6,5 cm.
  • Miške z dolgo dlako so na voljo v sivi barvi.
  • Mačja meta spodbuja mačke k aktivni igri.
  • V kompletu sta dve miški za mačko.

Dolgodlaka miška za mačke z mačjo meto je ena od zanimivih mačjih igračk našega nemškega dobavitelja. Miške so na splošno mačkam zelo zanimive igrače, imajo jih rade za igro ali namišljen lov. Zato jih je veliko na voljo v ponudbi naše spletne trgovine za male živali. Še več izdelkov za mačke najdete v kategoriji Mačke, veliko različnih igrač za mačke pa smo zbrali pod zavihkom Igrače za mačke.

Mačke rade lovijo miške
Igrače za muce so izrednega pomena za mačke vseh starosti. Še posebej so pomembne za mlajše muce in mačke, ki živijo v zaprtih prostorih. Ker so mačke razigrane ljubljenke, za lepo življenje potrebujejo različne igračke. Ponudite jim čim več različnih igračk – miške. Igrače za muce spodbujajo vitalnost mačk. Skrbijo za zadovoljstvo in ohranjanje dobrega počutja muc. Mačke imajo ogromno energije, zato morajo odvečno energijo sprostiti skozi igranje. Igre za mačke so tudi fizična vadba, s katero mačke ohranjajo vitalnost na starejša leta. V ponudbi spletne trgovine za male živali boste našli veliko igračk, ki jih mački samo ponudite. Zaigrale se bodo same. Na primer – takšna igrača je gumijasta žogica z bodicami.

Izdelki za mačke so na ogled v naših fizičnih trgovinah ZOO Slonček po Sloveniji. Vabljeni, da nas obiščete skupaj z vašimi ljubljenčki. V ponudbi boste lahko izbrali kakovostno mačjo hrano in kvalitetno opremo za mačke.

81654

Dodatne informacije

Teža 0.1000 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Dolgodlaka miška za mačke z mačjo meto”