Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Panter mačja igrača na vrvici z mačjo meto

Na zalogi

Mačja igrača na vrvici z zanko je iz pliša in napolnjena z mačjo meto za nepozabno mačjo igro.

3,10

11 na zalogi

Blagovna znamka Kerbl

Opis

Panter mačja igrača na vrvici z mačjo meto je priljubljena igrača za razigrane muce.

  • Igrača za mačke je narejena iz pliša.
  • Panter z mačjo meto visi na vrvici z zanko.
  • Mačja igrača na vrvici je dolžine 7 cm.
  • Igrača za mačke je na voljo v rjavo-bež barvni kombinaciji.
  • Mačja meta spodbuja mačke k aktivni igri.

Panter mačja igrača na vrvici z mačjo meto je priljubljena mačja igrača na vrvici. Igračke z vrvicami imajo mačke rade, zato jih je kar nekaj na voljo v ponudbi naše spletne trgovine. Še več izdelkov za mačke najdete v kategoriji Mačke, veliko različnih igrač za mačke pa pod zavihkom Igrače za mačke.

Mačke se rade igrajo
Igrače za muce so izrednega pomena za mačke vseh starosti. Še posebej so pomembne za mlajše muce in mačke, ki živijo v notranjih prostorih. Ker so mačke razigrane ljubljenke, za lepo življenje potrebujejo različne igračke. Ponudite jim čim več različnih igračk. Igrače za muce spodbujajo vitalnost mačk. Skrbijo za zadovoljstvo in ohranjanje dobrega počutja muc. Mačke imajo ogromno energije, zato morajo odvečno energijo sprostiti skozi igranje. Igre za mačke so tudi fizična vadba, s katero mačke ohranjajo vitalnost na starejša leta. V ponudbi spletne trgovine za male živali boste našli veliko igračk, ki jih mački samo ponudite. Zaigrale se bodo same. Na primer – takšna igrača je gumijasta žogica z bodicami.

Izdelki za mačke so na ogled v naših fizičnih trgovinah ZOO Slonček po Sloveniji. Vabljeni, da nas obiščete skupaj z vašimi ljubljenčki. V ponudbi boste lahko izbrali kakovostno mačjo hrano in kvalitetno opremo za mačke.

81651

Dodatne informacije

Teža 0,1000 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Panter mačja igrača na vrvici z mačjo meto”