Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Igralna palica za mačke z zvezdico Marie – eko igrača

Na zalogi

Igrača za mačko – palica z zvezdico na vrvici je mačja igrača za vse razigrane muce in ekološko usmerjene skrbnike.

4,49

5 na zalogi

Blagovna znamka Kerbl

Opis

Igralna palica za mačke z zvezdico Marie je mačja palica z obeskom na vrvici. Ekološka igrača za mačko – palica z zvezdo na vrvi je priljubljena mačja igračka izdelana iz recikliranih PET plastenk.

  • Igrača za mačko je sestavljena iz palice, na kateri je modra zvezdica z majhnimi zvončki na vrvici.
  • Mačja igrača je narejena iz recikliranih PET plastenk:
    • Zvezdica je iz materiala iz 50 % recikliranih PET plastenk in 50 % poliestra.
    • Polnilo v zvezdici je iz 100 % recikliranih PET plastenk je zelo vzdržljivo.
  • Palica za igro z mačko je dolga 40 cm.
  • Zelo robustna igrača za mačke je zahvaljujoč premišljenemu procesu proizvodnje zelo vzdržljiva.

Igralna palica za mačke – mačja palica z zvezdico na vrvici je ena od mačjih igračk iz naše ponudbe. Še več mačjih igračk smo zbrali v zavihku Igrače za mačke. Na voljo pa so tudi v naših fizičnih trgovinah po Sloveniji – vabljeni v naše poslovalnice ZOO Slonček.

Ekološke igrače za mačke

Mačje igračke so izredno pomembne za vse mačke, še posebej za muce, ki živijo v notranjih prostorih. Pozivamo, da izbirate čim bolj ekološko naravnane procese pri izdelavi igrač. Ker so muce razigrani hišni ljubljenčki, za zadovoljno življenje potrebujejo različne mačje igrače. Igračke za mačke spodbujajo mačjo vitalnost, poskrbijo za vsesplošno zadovoljstvo in ohranjajo mačje dobro počutje. Mačke imajo veliko energije, zato se priporoča, da jo sprostijo skozi igro. Igre za mačke predstavljajo tudi fizično vadbo, s pomočjo katere ohranjajo vitalnost in zdravje za zrela leta. Naša spletna trgovina za male živali je na poličke postavila veliko igračk, ki jih ponudite mački in zaigrale se bodo. Zelo vesele pa bodo, če si boste vzeli čas za igro z vašo mačko. Igranje bo zabavno tako za mačko kot tudi za vas. In skozi igro se bo utrdila tudi vaša vez z mačko. Igračke za mačke naj polepšajo vsak dan vam in vaši mački!

80996

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Igralna palica za mačke z zvezdico Marie – eko igrača”