Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Igralna palica za mucke s puhastim trakom Stick Tickle – igrača presenečenja

Na zalogi

Igrača za mačko – palica s puhasto vrvico Cat Stick Tickle dolga 47 cm – navedena cena za 1 kos!

Ob nakupu je izbira barve puhka naključna!

4,50

Šifra: C6098220 NAKLJUČNO IZBRANA BARVA Kategoriji: , Oznake: , ,
Blagovna znamka Croci

Opis

Igralna palica za mucke s puhastim trakom Stick Tickle je mačja palica z obešeno žgečkljivo vrvico. Palica s trakom iz puha je priljubljena mačja igračka izdelana iz puhaste vrvice. Pri nakupu je izbira barve palice naključna!

  • Igrača za mačko je sestavljena iz palice, na kateri je obešen puhast trak na vrvici.
  • Mačja igrača je narejena z namenom, da ponagaja in požgečka smrček vaše mačke.
  • Igralna palica za mačke – za igro z mačko je dolga 47 cm.
  • Palica za igro z mačko je na voljo v različnih barvah – zelena, vijolična, rdeča. Pri naročilu je barva izbrana naključno, v kolikor bi želeli dotično barvo, želeno barvo lahko dopišete pod opombe naročila. Potrudili se bomo ugoditi vaši želji, če bo izbrana barva na zalogi!

Igralna palica za mucke – mačja palica s puhom na vrvici je ena od mačjih igračk iz naše ponudbe. Še več mačjih igračk smo zbrali v zavihku Igrače za mačke. Na voljo pa so tudi v naših fizičnih trgovinah po Sloveniji – vabljeni v naše poslovalnice ZOO Slonček.

Igrače za mačke na palicah

Mačje igračke so izredno pomembne za vse mačke, še posebej za muce, ki živijo v notranjih prostorih. Pozivamo, da izbirate čim bolj ekološko naravnane procese pri izdelavi igrač. Ker so muce razigrani hišni ljubljenčki, za zadovoljno življenje potrebujejo različne mačje igrače. Igračke za mačke spodbujajo mačjo vitalnost, poskrbijo za vsesplošno zadovoljstvo in ohranjajo mačje dobro počutje. Mačke imajo veliko energije, zato se priporoča, da jo sprostijo skozi igro. Igre za mačke predstavljajo tudi fizično vadbo, s pomočjo katere ohranjajo vitalnost in zdravje za zrela leta. Naša spletna trgovina za male živali je na poličke postavila veliko igračk, ki jih ponudite mački in zaigrale se bodo. Zelo vesele pa bodo, če si boste vzeli čas za igro z vašo mačko. Igranje bo zabavno tako za mačko kot tudi za vas. In skozi igro se bo utrdila tudi vaša vez z mačko. Igračke za mačke naj polepšajo vsak dan vam in vaši mački!

C6098220

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Igralna palica za mucke s puhastim trakom Stick Tickle – igrača presenečenja”