Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€
Akcija!

Kocka za mačke Cube – igrača iz sisala z miškami

Na zalogi

Mačja kocka Cube je mačja igrača iz sisala z miškami na elastiki. Dimenzije mačje igrače so 20 x 20 x 20 cm.

19,99

3 na zalogi

Kerbl

Opis

Kocka za mačke Cube – igrača iz sisala z miškami je mačja igračka za brušenje krempljev mačk in za igro z miškami.

  • Mačja igračka ima površino iz sisala in pliša.
  • Igrača za muce je rumene in zelene barve – interaktiven praskalnik za mačke.
  • Interaktivna igrača za mačke – kocka ima luknje, v katerih so miške na elastiki.
  • Dimenzije mačje igrače so 20 x 20 x 20 cm.
  • Izdelek ima dvojno funkcijo – je lahko manjši praskalnik in je mačja igrača.

Kocka za mačke je le eden od zanimivih praskalnikov za mačke iz naše bogate ponudbe mačjih dreves. Še več praskalnikov iz kolekcije kvalitetnih mačjih dreves si lahko ogledate v kategoriji Praskalniki za mačke. Mačje igrače pa boste našli v kategoriji Igrače za mačke. Veliko igračk za muce in praskalnikov za vaše mačke pa imamo na voljo tudi v naših poslovalnicah trgovin ZOO Slonček. Vabljeni na obisk v naše trgovine, kjer vam bo naše prijazno osebje z veseljem svetovalo pri nakupu izdelkov za vaše mačke.

Mačke imajo naravno potrebo po praskanju, s čimer odluščijo zgornjo roževinasto plast krempljev. V kolikor na voljo nimajo praskalnika, lahko poškodujejo pohištvo in notranjo opremo, zato ni redko, da lastniki mačk tožijo o tem, kako jim mačje ljubljenke praskajo kavče, leseno pohištvo, preproge, podboje vrat in drugo notranjo opremo. Da bi se temu izognili, mački že ob prihodu v vaš dom priskrbite praskalnik, da se bo nanj navadila in vaše pohištvo bo ostalo nedotaknjeno. Praskalnik je lahko majhen ali velik, nizek ali visok, samostoječ ali stenski, klasičen ali oblikovalski … Vse to so lastnosti, ki so pomembne lastnikom, mačkam pa je pomembno, da praskalnik zadovolji njihove osnovne potrebe po praskanju, počitku in igranju.

81670

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Kocka za mačke Cube – igrača iz sisala z miškami”