Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Kocke mačje igračke (3 kos v paketu)

Na zalogi

Kocke mačje igračke Cube Mix za nepozabno igro, v kompletu so tri kocke – rumena, modra in rdeča. Dolžine stranic posamezne kockice so 3,5 cm.

2,99

3 na zalogi

Šifra: C6098103 Kategoriji: , Oznaki: ,
Blagovna znamka Croci

Opis

Kocke mačje igračke za igro.

  • Mačja igračka je v obliki igralnih kock.
  • Igrača za muce se prodaja v kompletu – tri kocke – rumena, modra in rdeča.
  • Dimenzije mačje kocke: dolžine stranic so 3,5 cm.
  • Kocke mačje igračke Cube Mix za nepozabno igro.

Žogice so mačkam zelo zanimive igrače, zato jih je veliko na voljo v ponudbi spletne trgovine za male živali. Še več izdelkov za mačke najdete v kategoriji Mačke, veliko različnih igrač za mačke pa pod zavihkom Igrače za mačke.

Mačke se rade igrajo tudi same

Igrače za muce so izrednega pomena za mačke vseh starosti. Še posebej so pomembne za mlajše muce in mačke, ki živijo v notranjih prostorih. Ker so mačke razigrane ljubljenke, za lepo življenje potrebujejo različne igračke. Ponudite jim čim več različnih igračk. Igrače za muce spodbujajo vitalnost mačk. Skrbijo za zadovoljstvo in ohranjanje dobrega počutja muc. Mačke imajo ogromno energije, zato morajo odvečno energijo sprostiti skozi igranje. Igre za mačke so tudi fizična vadba, s katero mačke ohranjajo vitalnost na starejša leta. V ponudbi spletne trgovine za male živali boste našli veliko igračk, ki jih mački samo ponudite. Zaigrale se bodo same. Na primer – takšna igrača je gumijasta žogica z bodicami.

Veliko mačjih igračk je tudi takšnih, ki potrebujejo tudi vašo pomoč. Nekajkrat na dan si vzemite čas za igro z vašo mačko. Igranje naj bo zabavno tudi za vas. Skozi igro se bo utrdila vaša vez z mačko, zato vam svetujemo, da preizkusite več različnih igrač iz naše ponudbe. Igrače za mačke naj vam in vaši muci polepšajo vsak dan!

Izdelki za mačke so na ogled v naših fizičnih trgovinah ZOO Slonček po Sloveniji. Vabljeni, da nas obiščete skupaj z vašimi ljubljenčki. V ponudbi boste lahko izbrali kakovostno mačjo hrano in kvalitetno opremo za mačke.

C6098103

Dodatne informacije

Teža 0,1 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Kocke mačje igračke (3 kos v paketu)”

Morda vam bo prav tako všeč…