Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

LED laser za mačke – led kazalnik

Na zalogi

LED laser za mačke je igrača, ob kateri se bo zabavala vaša mačka in vi.

5,99

7 na zalogi

Blagovna znamka Kerbl

Opis

LED laser za mačke s podobo ribe je mačja igrača.

Led laser z mačke

  • Slika, ki jo igrača za mačke – laser prikazuje je riba.
  • Trajanje osvetlitve LED laserja je približno 100 ur.
  • Priporočena razdalja oddaljenosti laserja od mačke je 1 – 3 metre.
  • LED laser vsebuje. 4 x LR927 baterije.
  • LED kazalnik na obesku ima premer 12 mm in je dolžine 8 cm.

OPOZORILO: Ne svetite živali v oči!

LED laser za mačke je ena od mačjih igračk iz naše ponudbe. Še več mačjih igračk smo zbrali v zavihku Igrače za mačke. Na voljo pa so tudi v naših fizičnih trgovinah po Sloveniji – vabljeni v naše poslovalnice ZOO Slonček.

Igrače za mačke

Mačje igračke so izredno pomembne za vse mačke, še posebej za muce, ki živijo v notranjih prostorih. Ker so muce razigrani hišni ljubljenčki, za zadovoljno življenje potrebujejo različne mačje igrače. Igračke za mačke spodbujajo mačjo vitalnost, poskrbijo za vsesplošno zadovoljstvo in ohranjajo mačje dobro počutje. Mačke imajo veliko energije, zato se priporoča, da jo sprostijo skozi igro. Igre za mačke predstavljajo tudi fizično vadbo, s pomočjo katere ohranjajo vitalnost in zdravje za zrela leta. Naša spletna trgovina za male živali je na poličke postavila veliko igračk, ki jih ponudite mački in zaigrale se bodo. Zelo vesele pa bodo, če si boste vzeli čas za igro z vašo mačko. Igranje bo zabavno tako za mačko kot tudi za vas. In skozi igro se bo utrdila tudi vaša vez z mačko. Igračke za mačke naj polepšajo vsak dan vam in vaši mački!

81189

Dodatne informacije

Teža 0.1000 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “LED laser za mačke – led kazalnik”