Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Mačja palica z miško Nature

Na zalogi

Palica za mačke z miško na vrvici je palica za razigrane muce dolga 40 cm.

3,19

8 na zalogi

Blagovna znamka Kerbl

Opis

Mačja palica z miško Nature je palica za muce z elastiko in miško na vrvici. Mačje palice so priljubljene mačje igračke.

  • Igrača za mačko je sestavljena iz palice, trakcev in miške.
  • Palica za mačke je dolga 40 cm.

Mačja palica z miško in druge palice z elastikami’ so mačkam zelo zanimive igrače. Na voljo so v ponudbi spletne trgovine za male živali. Mačje palice z miškami in še več izdelkov za mačke najdete v kategoriji Mačke. Veliko igrač za mačke pa pod zavihkom Igrače za mačke.

Mačke se igrajo s palicami

Igrače za muce so izrednega pomena za mačke vseh starosti. Še posebej so pomembne za mlajše muce in mačke, ki živijo v notranjih prostorih. Ker so mačke razigrane ljubljenke, za lepo življenje potrebujejo različne igračke. Ponudite jim čim več različnih igračk. Igrače za muce spodbujajo vitalnost mačk. Skrbijo za zadovoljstvo in ohranjanje dobrega počutja muc. Mačke imajo ogromno energije, zato morajo odvečno energijo sprostiti skozi igranje. Igre za mačke so tudi fizična vadba, s katero mačke ohranjajo vitalnost na starejša leta. V ponudbi spletne trgovine za male živali boste našli veliko igračk, ki jih mački samo ponudite. Zaigrale se bodo same. Veliko igračk je takšnih, ki potrebujejo tudi vašo pomoč. Ravno to so mačje igračke na paličicah in elastikah. Nekajkrat na dan si vzemite čas za igro z vašo mačko. Igranje naj bo zabavno tudi za vas. Skozi igro se bo utrdila vaša vez z mačko, zato vam svetujemo, da preizkusite več različnih igrač iz naše ponudbe. Igrače za mačke naj vam in vaši muci polepšajo vsak dan!

Izdelki za mačke so na ogled v naših fizičnih trgovinah ZOO Slonček po Sloveniji. Vabljeni, da nas obiščete skupaj z vašimi ljubljenčki. V ponudbi boste lahko izbrali kakovostno mačjo hrano in kvalitetno opremo za mačke.

82630

Dodatne informacije

Teža 0,1000 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Mačja palica z miško Nature”