Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Miš z repom iz trakcev in z mačjo meto (2 miški v pakiranju)

Na zalogi

Plišasta miška z bogatim repom iz trakcev in z mačjo meto je priljubljena mačja igrača dolžine 7 cm in širine 4 cm. Miške iz pliša so na voljo v pakiranju po 2 miški (siva in bela).

3,25

Kerbl

Opis

Miš z repom iz trakcev in z mačjo meto je priljubljena mačja igrača z bogatim repom iz trakcev in z mačjo meto.

  • Igrača za mačke v obliki miške je narejena iz pliša.
  • Mačja miška je polnjena z mačjo meto (catnip).
  • Miška ima rep iz večjega števila trakcev, da je še bolj zanimiva mačkam.
  • Miš ima mere: dolžina 7 cm in širina 4 cm.
  • Miške iz pliša so na voljo v pakiranju po 2 miški – ena v sivi in ena v beli barvi.
  • Mačja meta spodbuja mačke k aktivni igri.

Miške za mačke

Miš z repom iz trakcev in z mačjo meto je ena od zanimivih mačjih igračk našega nemškega dobavitelja. Miške so na splošno mačkam zelo zanimive igrače. Mačke jih obožujejo, saj spodbujajo mačjo igro ali omogočajo namišljen lov miši. Zato jih je veliko na voljo v ponudbi spletne trgovine za male živali. Še več izdelkov za mačke najdete v kategoriji Mačke, veliko različnih igrač za mačke pa smo zbrali v kategoriji Igrače za mačke.

Mačke lovijo miši
Igrače za muce so izrednega pomena za mačke vseh starosti. Še posebej so pomembne za mlajše muce in mačke, ki živijo v zaprtih prostorih. Ker so mačke razigrane ljubljenke, za lepo življenje potrebujejo različne igračke. Ponudite jim čim več različnih igračk – miške. Igrače za muce spodbujajo vitalnost mačk. Skrbijo za zadovoljstvo in ohranjanje dobrega počutja muc. Mačke imajo ogromno energije, zato morajo odvečno energijo sprostiti skozi igranje. Igre za mačke so tudi fizična vadba, s katero mačke ohranjajo vitalnost na starejša leta. V ponudbi spletne trgovine za male živali boste našli veliko igračk, ki jih mački samo ponudite. Zaigrale se bodo same.

Izdelki za mačke so na ogled v naših fizičnih trgovinah ZOO Slonček po Sloveniji. Vabljeni, da nas obiščete skupaj z vašimi ljubljenčki. V ponudbi boste lahko izbrali kakovostno mačjo hrano in kvalitetno opremo za mačke.

81648

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Miš z repom iz trakcev in z mačjo meto (2 miški v pakiranju)”