Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Miška na kolesih Speedy Race Mouse

Na zalogi

Igrača za muce v obliki bele miške za navitje – miška Speedy bo zaposlila vašo mačko.

4,39

4 na zalogi

Blagovna znamka Kerbl

Opis

Miška na kolesih Speedy Race Mouse je bela mačja miška, ki bo rada nagajala vaši mački.

  • Miška za muce je bele barve in ima roza ušesa.
  • Miška ima na spodnji strani 4 koleščka za navitje.
  • Interaktivna igrača za mačke poskrbi za dobro počutje mačke.
  • Mere mačje igrače so približno dolžina 7 cm in širina 3,5 cm.

Miška na kolesih Speedy Race Mouse je ena od zanimivih mišk za mačke. Miške so mačkam zanimive igrače, zato jih je veliko na voljo v ponudbi spletne trgovine za male živali. Še več izdelkov za mačke najdete v kategoriji Mačke, veliko različnih igrač za mačke pa pod zavihkom Igrače za mačke.

Igrače za muce so zelo pomembne za mačke vseh starosti. Še posebej so pomembne za mlajše muce in mačke, ki živijo v notranjih prostorih. Ker so mačke razigrane ljubljenke, za lepo življenje potrebujejo različne igračke. Ponudite jim čim več različnih igračk. Igrače za muce spodbujajo vitalnost mačk. Skrbijo za zadovoljstvo in ohranjanje dobrega počutja muc. Mačke imajo ogromno energije, zato morajo odvečno energijo sprostiti skozi igranje. Igre za mačke so tudi fizična vadba, s katero mačke ohranjajo vitalnost na starejša leta. V ponudbi spletne trgovine za male živali boste našli veliko igračk, ki jih mački samo ponudite. Zaigrale se bodo same. Na primer – takšna igrača je gumijasta žogica z bodicami.

Izdelki za mačke so na ogled v naših fizičnih trgovinah ZOO Slonček po Sloveniji. Vabljeni, da nas obiščete skupaj z vašimi ljubljenčki. V ponudbi boste lahko izbrali kakovostno mačjo hrano in kvalitetno opremo za mačke.

81649

Dodatne informacije

Teža 0,1000 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Miška na kolesih Speedy Race Mouse”