Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Miške na vzmeti – mačja igrača z mačjo meto

Na zalogi

Miške na vzmeti so odlična mačja igrača z mačjo meto, premer 17 cm in višina 25 cm.

6,99

1 na zalogi

Blagovna znamka Kerbl

Opis

Miške na vzmeti – mačja igračka, ki bo rada nagajala vaši mački in ji krajšala prosti čas.

  • Premer osnovne puhaste pisane ploskve je 17 cm.
  • Interaktivna igrača za mačke – miška za muce je bele ali sive barve.
  • Ena miška je pritrjena na daljšo vzmet, dve miški pa na kratko vzmet.
  • Igrača z mačjo meto (catnip) – mačja meta pa spodbuja mačke k igranju.
  • Mere mačje igrače so: premer 17 cm in višina 25 cm.

Miške na vzmeti so ena od zanimivih mišjih igračk za mačke. Miške so mačkam zanimive igrače, zato jih je veliko na voljo v ponudbi spletne trgovine za male živali. Še več izdelkov za mačke najdete v kategoriji Mačke, veliko različnih igrač za mačke pa pod zavihkom Igrače za mačke.

Igrače za muce so zelo pomembne za mačke vseh starosti. Še posebej so pomembne za mlajše muce in mačke, ki živijo v notranjih prostorih. Ker so mačke razigrane ljubljenke, za lepo življenje potrebujejo različne igračke. Ponudite jim čim več različnih igračk. Igrače za muce spodbujajo vitalnost mačk. Skrbijo za zadovoljstvo in ohranjanje dobrega počutja muc. Mačke imajo ogromno energije, zato morajo odvečno energijo sprostiti skozi igranje. Igre za mačke so tudi fizična vadba, s katero mačke ohranjajo vitalnost na starejša leta. V ponudbi spletne trgovine za male živali boste našli veliko igračk, ki jih mački samo ponudite. Zaigrale se bodo same. Na primer – takšna igrača je gumijasta žogica z bodicami.

Izdelki za mačke so na ogled v naših fizičnih trgovinah ZOO Slonček po Sloveniji. Vabljeni, da nas obiščete skupaj z vašimi ljubljenčki. V ponudbi boste lahko izbrali kakovostno mačjo hrano in kvalitetno opremo za mačke.

84247

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Miške na vzmeti – mačja igrača z mačjo meto”