Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Miške z leopardjim vzorcem – različne barve

Na zalogi

Miške z leopardjim vzorcem so modre, roza ali rjave barve. Dolžina miške za muce je 6,5 cm. Mačja igrača, ki je primerna za vse razigrane mačke.

1,69

Blagovna znamka Kerbl

Opis

Miške z leopardjim vzorcem.

  • Mačje igrače na voljo različne barve – modra, roza in rjava.
  • Miška za mačko je dolžine 6,5 cm.
  • Mačja igrača je primerna za muce vseh starosti.

Miške z leopardjim vzorcem so le ena od zanimivih mačjih igrač, ki so na voljo v ponudbi spletne trgovine za male živali. Še več izdelkov za mačke najdete v kategoriji Mačke, veliko igrač za mačke pa pod zavihkom Igrače za mačke.

Mačke naj se igrajo!

Igrače za muce so izrednega pomena za mačke vseh starosti. Še posebej so mačje igračke pomembne za mlajše muce in mačke, ki živijo v zaprtih prostorih. Ker so mačke razigrane ljubljenke, za lepo življenje potrebujejo različne igrače. Ponudite jim – žogice, miške, palice z vrvicami in perjem ter različne zvončke. Igrače za muce spodbujajo vitalnost mačk. Skrbijo za zadovoljstvo in ohranjanje dobrega počutja muc. Mačke imajo ogromno energije, zato morajo odvečno energijo sprostiti skozi igranje. Igre za mačke so fizična vadba, s katero mačke ohranjajo vitalnost na stara leta. V ponudbi spletne trgovine za male živali boste našli veliko igračk, ki jih mački samo ponudite. Zaigrale se bodo same. Veliko igračk je takšnih, ki potrebujejo tudi vašo pomoč. To so mačje igračke na paličicah in elastikah. Nekajkrat na dan si vzemite čas za igro z vašo mačko. Igranje naj bo zabavno tudi za vas. Skozi igro se bo utrdila vaša vez z mačko, zato vam svetujemo, da preizkusite več različnih igrač iz naše ponudbe. Igrače za mačke naj vam in vaši muci polepšajo vsak dan!

Izdelki za mačke so na ogled v naših fizičnih trgovinah ZOO Slonček po Sloveniji. Vabljeni, da nas obiščete skupaj z vašimi ljubljenčki. V ponudbi boste lahko izbrali kakovostno mačjo hrano in kvalitetno opremo za mačke.

81671

Dodatne informacije

Teža 0,1000 kg
Barva

Modra, Rjava, Roza

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Miške z leopardjim vzorcem – različne barve”