Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Miške za muce 2,5 cm – igrača presenečenja

Na zalogi

Miške za mačke so priljubljene mačje igračke iz umetnega krzna dolžine 2,5 cm. Miške z repkom so na voljo v treh barvah: beli, sivi in črni barvi – navedena cena za 1 kos! Pri nakupu je izbira barve miške naključna!

0,90

Šifra: C6098546 Kategoriji: , Oznaka:
Blagovna znamka Croci

Opis

Miške za muce so priljubljene igračke. Pri nakupu je izbira barve miške (siva, bela, črna) za mačke naključna!

  • Igrača za muce v obliki miške je narejena iz umetnega krzna.
  • Mačja miška ima majhna roza ušeska in smrček ter srednje dolg rep.
  • Miška je dolžine 2,5 cm.
  • Miške z dlako so na voljo v treh barvah: beli, sivi in črni barvi.
  • Na voljo so posamezne miške – izbira barve je naključna!

Miška za mačke je ena od zanimivih mačjih igračk našega italijanskega dobavitelja. Miške so na splošno mačkam zelo zanimive igrače, imajo jih rade za igro ali namišljen lov. Zato jih je veliko na voljo v ponudbi naše spletne trgovine za male živali. Še več izdelkov za mačke najdete v kategoriji Mačke, veliko različnih igrač za mačke pa smo zbrali pod zavihkom Igrače za mačke.

Mačke rade lovijo miške

Igrače za muce so izrednega pomena za mačke vseh starosti. Še posebej so pomembne za mlajše muce in mačke, ki živijo v zaprtih prostorih. Ker so mačke razigrane ljubljenke, za lepo življenje potrebujejo različne igračke. Ponudite jim čim več različnih igračk – miške. Igrače za muce spodbujajo vitalnost mačk. Skrbijo za zadovoljstvo in ohranjanje dobrega počutja muc. Mačke imajo ogromno energije, zato morajo odvečno energijo sprostiti skozi igranje. Igre za mačke so tudi fizična vadba, s katero mačke ohranjajo vitalnost na starejša leta. V ponudbi spletne trgovine za male živali boste našli veliko igračk, ki jih mački samo ponudite. Zaigrale se bodo same. Na primer – takšna igrača je gumijasta žogica z bodicami.

Izdelki za mačke so na ogled v naših fizičnih trgovinah ZOO Slonček po Sloveniji. Vabljeni, da nas obiščete skupaj z vašimi ljubljenčki. V ponudbi boste lahko izbrali kakovostno mačjo hrano in kvalitetno opremo za mačke.

C6098546

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Miške za muce 2,5 cm – igrača presenečenja”