Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€
Akcija!

Palica za muce z elastiko in perjem Fishing Rod XXL

Na zalogi

Palica za igro je XXL mačja palica dolžine 95 cm, ki jo sestavlja palica z elastiko in tri zamenljive igračke iz pravega perja.

Original price was: 8,29€.Current price is: 7,99€.

8 na zalogi

Kerbl

Opis

Palica za muce z elastiko in perjem je priljubljena mačja igračka, saj vsebuje nastavke s perjem, ki jih mačke obožujejo.

  • Igrača za mačko je sestavljena iz plastične palice, na katero je pripeta elastika.
  • V kompletu so 3 nastavki iz pravega perja, ki jih poljubno menjate.
  • Nastavki iz perja so dolžine približno 20 cm.
  • Palica za mačke je dolga 95 cm.

Palice z elastikami’ so mačkam zelo zanimive igrače, ki so na voljo v ponudbi spletne trgovine za male živali. Še več izdelkov za mačke najdete v kategoriji Mačke, veliko igrač za mačke pa pod zavihkom Igrače za mačke.

Mačke se rade igrajo!

Igrače za muce so izrednega pomena za mačke vseh starosti. Še posebej so pomembne za mlajše muce in mačke, ki živijo v notranjih prostorih. Ker so mačke razigrane ljubljenke, za lepo življenje potrebujejo različne igračke. Ponudite jim čim več različnih igračk. Igrače za muce spodbujajo vitalnost mačk. Skrbijo za zadovoljstvo in ohranjanje dobrega počutja muc. Mačke imajo ogromno energije, zato morajo odvečno energijo sprostiti skozi igranje. Igre za mačke so tudi fizična vadba, s katero mačke ohranjajo vitalnost na starejša leta. V ponudbi spletne trgovine za male živali boste našli veliko igračk, ki jih mački samo ponudite. Zaigrale se bodo same. Veliko igračk je takšnih, ki potrebujejo tudi vašo pomoč. Ravno to so mačje igračke na paličicah in elastikah. Nekajkrat na dan si vzemite čas za igro z vašo mačko. Igranje naj bo zabavno tudi za vas. Skozi igro se bo utrdila vaša vez z mačko, zato vam svetujemo, da preizkusite več različnih igrač iz naše ponudbe. Igrače za mačke naj vam in vaši muci polepšajo vsak dan!

Izdelki za mačke so na ogled v naših fizičnih trgovinah ZOO Slonček po Sloveniji. Vabljeni, da nas obiščete skupaj z vašimi ljubljenčki. V ponudbi boste lahko izbrali kakovostno mačjo hrano in kvalitetno opremo za mačke.

81663

Dodatne informacije

Teža 0,1000 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Palica za muce z elastiko in perjem Fishing Rod XXL”