Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Plišasta miška z zvokom

Na zalogi

Plišasta miška oddaja zvok med premikanjem. Deluje na baterije, ki so priložene. Mere mačje miške so: dolžina 15 cm in širina 5 cm.

4,59

7 na zalogi

Blagovna znamka Kerbl

Opis

Plišasta miška z zvokom je odlična igrača za vse mucke.

  • Igrača za mačko oddaja zvok med premikanjem.
  • Igračka za muco je izdelana iz materiala – pliš.
  • Mačja igrača deluje na baterije – 2 x 1,5 V (LR41), baterija je priložena.
  • Miška s piskajočim zvokom je mačja igrača v sivkasti barvi.
  • Mere mačje miške so – dolžina 15 cm in širina 5 cm.

Plišasta miška z zvokom je le ena od mačjih igrač, ki so na voljo v ponudbi spletne trgovine za male živali. Še več izdelkov za mačke najdete v kategoriji Mačke, veliko igrač za mačke pa pod zavihkom Igrače za mačke.

Zakaj je dobro, da se mačke igrajo?

Igrače za muce so izrednega pomena za mačke različnih starosti. Še posebej so mačje igračke pomembne za manjše muce in mačke, ki živijo v notranjih prostorih. Ker so mačke razigrane hišne ljubljenke, za izpopolnjeno življenje potrebujejo različne igrače – žogice, miške, palice z vrvicami in perjem ter različne zvončke. Igrače za muce spodbujajo mačjo vitalnost. Skrbijo za zadovoljstvo in ohranjanje dobrega počutja mačk. Muce imajo veliko energije, zato morajo odvečno energijo sprostiti skozi igranje. Igre za mačke predstavljajo tudi fizično vadbo, s katero mačke ohranjajo vitalnost in zdravje na stara leta. V ponudbi spletne trgovine za male živali boste našli veliko igračk, ki jih mački samo ponudite in zaigrale se bodo same. Veliko igračk je takšnih, ki potrebujejo tudi vašo roko. To so mačje igračke na paličicah in elastikah. Nekajkrat na dan si vzemite čas za igro z vašo mačko. Igranje naj bo zabavno tudi za vas. Skozi igro se bo utrdila vaša vez z mačko, zato vam svetujemo, da preizkusite več različnih igrač iz naše ponudbe. Igrače za mačke naj vam in vaši muci polepšajo vsak dan!

Izdelki za mačke so na ogled v naših fizičnih trgovinah ZOO Slonček po Sloveniji. Vabljeni, da nas obiščete skupaj z vašimi ljubljenčki. V ponudbi boste lahko izbrali kakovostno mačjo hrano in kvalitetno opremo za mačke.

81675

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Plišasta miška z zvokom”