Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Ptiček na vzmeti s perjem in kolo z žogico

Na zalogi

Ptiček s perjem na vzmeti in dirkalno kolo z žogo za mačke je pametna igrača za mačke, saj se premika ob dotiku s tačko.

9,99

4 na zalogi

Blagovna znamka Kerbl

Opis

Ptiček na vzmeti – mačja igračka s perjem in dirkalno kolo za mačke z žogico, ki bo ponagajala vaši mački in ji krajšala prosti čas.

  • Premer osnovne ploskve iz plastike je 26 cm.
  • Interaktivna igrača za mačke – plišast ptiček s perjem je na vzmeti in se premika ob dotiku, žogica je ujeta v kolo za mačke in se premika, ko jo mačka požene s tačko.
  • Igrača za muce je v osnovi roza barve.
  • Ptiček iz plišastega materiala in z dodatkom perja je pritrjen na daljšo vzmet.
  • Igrača spodbuja mačke k igranju.

Igračke za mačke

Ptiček na vzmeti je ena od zanimivih mišjih igračk za mačke. Mačkam so zanimive igrače s perjem in žogicami, zato jih je veliko na voljo v ponudbi spletne trgovine za male živali. Še več izdelkov za mačke najdete v kategoriji Mačke, veliko različnih igrač za mačke pa pod zavihkom Igrače za mačke.

Kakšne igrače potrebujejo mačke?

Igrače za muce so zelo pomembne za mačke vseh starosti. Še posebej so pomembne za mlajše muce in mačke, ki živijo v notranjih prostorih. Ker so mačke razigrane ljubljenke, za lepo življenje potrebujejo različne igračke. Ponudite jim čim več različnih igračk. Igrače za muce spodbujajo vitalnost mačk. Skrbijo za zadovoljstvo in ohranjanje dobrega počutja muc. Mačke imajo ogromno energije, zato morajo odvečno energijo sprostiti skozi igranje. Igre za mačke so tudi fizična vadba, s katero mačke ohranjajo vitalnost na starejša leta. V ponudbi spletne trgovine za male živali boste našli veliko igračk, ki jih mački samo ponudite. Zaigrale se bodo same. Na primer – takšna igrača je gumijasta žogica z bodicami.

Izdelki za mačke so na ogled v naših fizičnih trgovinah ZOO Slonček po Sloveniji. Vabljeni, da nas obiščete skupaj z vašimi ljubljenčki. V ponudbi boste lahko izbrali kakovostno mačjo hrano in kvalitetno opremo za mačke.

80997

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Ptiček na vzmeti s perjem in kolo z žogico”