Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Tresoča igračka za muce iz pliša Trembling Snake – igrača presenečenja

Na zalogi

Tresoča igračka za mačke iz pliša Trembling Snake je igrača za mačke v obliki kače – črvička dolžine 13 cm in na voljo v živahnih barvah.

Ob nakupu je izbira barve črvička naključna!

5,45

Šifra: C6098623 NAKLJUČNO IZBRANA BARVA Kategoriji: , Oznake: , ,
Blagovna znamka Croci

Opis

Tresoča igračka za muce iz pliša Trembling Snake je igrača za mačke v obliki kače – črvička, ki vaši mački ne bo dala miru. Priljubljena mačja igračka je izdelana iz mehkega pliša in je na voljo v živahnih barvah. Pri nakupu je izbira barve črvička naključna!

  • Igrača za mačko Tremolino Snake Cat Game je zabavna vibrirajoča plišasta kača – črv.
  • Kača se plazi po tleh in pritegne pozornost vaše mačke, ki bo uživala v lovu, kot da bi bila prava miška!
  • Igračka na mačko je dolga 13 cm.
  • Plišasta igračka za mačke deluje brez baterije.
  • Igračke za mačke se aktivira enostavno s potegom za rep (znotraj je vrv).
  • Pliško za igro z mačko je na voljo v različnih barvah – modra, rumena, zelena, roza. Pri naročilu je barva izbrana naključno, v kolikor bi želeli dotično barvo plišaste igračke za mačke, želeno barvo lahko dopišete pod opombe naročila. Potrudili se bomo ugoditi vaši želji, če bo izbrana barva na zalogi!

Tresoča igračka za muce iz pliša je ena od mačjih igračk iz naše ponudbe. Še več mačjih igračk smo zbrali v zavihku Igrače za mačke. Na voljo pa so tudi v naših fizičnih trgovinah po Sloveniji – vabljeni v naše poslovalnice ZOO Slonček.

Igrače za muce v trgovini za mačke

Mačje igračke so izredno pomembne za vse mačke, še posebej za muce, ki živijo v notranjih prostorih. Pozivamo, da izbirate čim bolj ekološko naravnane procese pri izdelavi igrač. Ker so muce razigrani hišni ljubljenčki, za zadovoljno življenje potrebujejo različne mačje igrače. Igračke za mačke spodbujajo mačjo vitalnost, poskrbijo za vsesplošno zadovoljstvo in ohranjajo mačje dobro počutje. Mačke imajo veliko energije, zato se priporoča, da jo sprostijo skozi igro. Igre za mačke predstavljajo tudi fizično vadbo, s pomočjo katere ohranjajo vitalnost in zdravje za zrela leta. Naša spletna trgovina za male živali je na poličke postavila veliko igračk, ki jih ponudite mački in zaigrale se bodo. Zelo vesele pa bodo, če si boste vzeli čas za igro z vašo mačko. Igranje bo zabavno tako za mačko kot tudi za vas. In skozi igro se bo utrdila tudi vaša vez z mačko. Igračke za mačke naj polepšajo vsak dan vam in vaši mački!

C6098623

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Tresoča igračka za muce iz pliša Trembling Snake – igrača presenečenja”