Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Vrečka z mačjo meto in napisom I LOVE CATS

Na zalogi

Blazinica z mačjo meto in napisom I LOVE CATS je mačja igrača s priljubljenim vonjem, ki mačke obnori. Mere: 10 cm x 8 cm.

1,99

5 na zalogi

Kerbl

Opis

Vrečka z mačjo meto in napisom I LOVE CATS je mačja igrača napolnjena s priljubljeno mačjo meto.

  • Igrača za mačke v obliki blazinice je narejena iz pliša.
  • Mačja igračka je polnjena z mačjo meto (catnip).
  • Vrečka za mačke ima rdeče trakce, da je še bolj zanimiva mačkam.
  • Blazinica za mačke ima mere: dolžina 10 cm in širina 8 cm.
  • Igrače iz pliša so mehke – na voljo v zeleni barvi.
  • Mačja meta spodbuja mačke k aktivni igri.

Vrečka z mačjo meto in napisom I LOVE CATS je ena od zanimivih mačjih igračk našega nemškega dobavitelja po zaslugi bogatega polnila iz mačje mete, ki tako privlači mačke. Mačke jih obožujejo, saj spodbujajo mačjo igro. Zato je veliko igrač z mačjo meto na voljo v ponudbi spletne trgovine za male živali. Še več izdelkov za mačke najdete v kategoriji Mačke, veliko različnih igrač za mačke pa smo zbrali v kategoriji Igrače za mačke.

Izdelki za mačke so na ogled v naših fizičnih trgovinah ZOO Slonček po Sloveniji. Vabljeni, da nas obiščete skupaj z vašimi ljubljenčki. V ponudbi boste lahko izbrali kakovostno mačjo hrano in kvalitetno opremo za mačke.

Mačke imajo rade igrače z vonjem po mačji meti

Igrače za muce so izrednega pomena za mačke vseh starosti. Še posebej so pomembne za mlajše muce in mačke, ki živijo v zaprtih prostorih. Ker so mačke razigrane ljubljenke, za lepo življenje potrebujejo različne igračke. Ponudite jim čim več različnih igračk – še najbolje, da so polnjene z mačjo meto. Igrače za muce spodbujajo vitalnost mačk. Skrbijo za zadovoljstvo in ohranjanje dobrega počutja muc. Mačke imajo ogromno energije, zato morajo odvečno energijo sprostiti skozi igranje. Igre za mačke so tudi fizična vadba, s katero mačke ohranjajo vitalnost na starejša leta. V ponudbi spletne trgovine za male živali boste našli veliko igračk, ki jih mački samo ponudite. Zaigrale se bodo same.

81657

Dodatne informacije

Teža 0,1000 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Vrečka z mačjo meto in napisom I LOVE CATS”