Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Žogica za priboljške za mačke

Na zalogi

Plastična žoga premera 5 cm, v katero sodijo mačji priboljški in mačji briketi.

3,99

5 na zalogi

Kerbl

Opis

Žogica za priboljške za mačke je mačja žogica za mačje priboljške in je namenjena zabavi mačk.

  • Žogica za mačke je iz kakovostne plastike v modri in prozorni kombinaciji.
  • Odprtina za priboljške v žogici, ki jih mačka lahko vidi.
  • Žogica je mačja igrača, ki zaposli vašega hišnega ljubljenčka.
  • Interaktivna igrača za mačke – mačja žogica ima premer 5 cm.

Žogica za priboljške za mačke je ena od mačjih igračk iz naše ponudbe. Še več mačjih igračk smo zbrali v zavihku Igrače za mačke. Na voljo pa so tudi v naših fizičnih trgovinah po Sloveniji – vabljeni v naše poslovalnice ZOO Slonček.

Igrače za mačke
Mačje igračke so izredno pomembne za vse mačke, še posebej za muce, ki živijo v notranjih prostorih. Ker so muce razigrani hišni ljubljenčki, za zadovoljno življenje potrebujejo različne mačje igrače. Igračke za mačke spodbujajo mačjo vitalnost, poskrbijo za vsesplošno zadovoljstvo in ohranjajo mačje dobro počutje. Mačke imajo veliko energije, zato se priporoča, da jo sprostijo skozi igro. Igre za mačke predstavljajo tudi fizično vadbo, s pomočjo katere ohranjajo vitalnost in zdravje za zrela leta. Naša spletna trgovina za male živali je na poličke postavila veliko igračk, ki jih ponudite mački in zaigrale se bodo. Zelo vesele pa bodo, če si boste vzeli čas za igro z vašo mačko. Igranje bo zabavno tako za mačko kot tudi za vas. In skozi igro se bo utrdila tudi vaša vez z mačko. Igračke za mačke naj polepšajo vsak dan vam in vaši mački!

82667

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Žogica za priboljške za mačke”