Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Ležalnik za mačke Hammock Dream

Na zalogi

Viseča mreža za mačke z lesenim držalom Hammock Dream je postelja za mačke iz prijetnega pliša v beli barvi.

36,25

2 na zalogi

Blagovna znamka Kerbl

Opis

Ležalnik za mačke Hammock Dream je postelja za mačke. Odprto ležišče za mačke je viseča mreža za mačke iz mehkega plišastega materiala.

  • Mačja postelja je udobna in njena namestitev je enostavna.
  • Mačje ležišče je primerno tudi za večje mačke (maine coon).
  • Viseča mreža za mačke je iz prijetnega pliša, stranice so iz lesa.
  • Mačje ležišče je na voljo v beli barvi.
  • Dimenzije mačjega ležišča so: 51 x 46 x 19,5 cm.

Ležalnik za mačke in druga ležišča za mačke

Viseča postelja za mačke je udobna mačja postelja, druga mačja ležišča iz naše spletne trgovine si lahko v živo ogledate v trgovinah ZOO Slonček. V poslovalnicah trgovin si lahko ogledate tudi druge izdelke za mačke, na voljo pa je tudi raznolika ponudba mačje hrane in opreme za pse. Vabljeni v našo družbo z vašimi ljubljenčki.

Še več izdelkov za mačke imamo zbranih v kategoriji spletne trgovine – pod imenom Mačke. Mačja ležišča pa smo na enem mestu zbrali skupaj pod zavihkom Ležišča za mačke. Ker je izbira mačjega ležišča zelo pomembna, so se v kategoriji znašli tudi izdelki za majhne pse. Ti so po velikosti ravno pravšnji tudi za vaše mačje ljubljenke. Da se bo vaša mačka vedno in povsod v vašem domu počutila zadovoljno!

81629

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Ležalnik za mačke Hammock Dream”