Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Mačja postelja za na okno

Na zalogi

Postelja za mačke, v kateri se bodo mačke počutile udobno na vsaki okenski polici. Dimenzije mačjega ležišča za okno, ki je kot kavč za mačke: dolžina 56 cm, širina 36 cm in višina 7 cm.

43,99

3 na zalogi

Kerbl

Opis

Mačja postelja za na okno je odprto ležišče za mačke, ki ga postavimo na okensko polico in pritrdimo z vijaki. Postelja za mačke, v kateri se bodo mačke počutile izredno udobno na vsaki okenski polici.

Okenska postelja za mačke

  • Mačja okenska postelja je primerna za namestitev na različne okenske police.
  • Pritrditev mačjega ležišča na okensko polico je enostavno – viseča mačja postelja je nastavljiva po višini in globini (ima na spodnjem delu več lukenj za prilagajanje globine okenske police in dve široki sponki za različno širino polic).
  • Postelja za okno za mačke se enostavno namesti na okensko polico s pomočjo 2 vijačnih sponk.
  • Mačje ležišče je iz materiala: 100% poliester.
  • Blazina za muce je iz prijetnega pliša in jo je mogoče sneti ter oprati.
  • Odstranljiva prevleka je pralna pri 30 ° C.
  • Mačje ležišče je na voljo v bež barvi.
  • Dimenzije mačjega ležišča za okno so: dolžina 56 cm, širina 36 cm in višina 7 cm.

Mačja okenska postelja

Mačja postelja za na okno je udobno mačje ležišče, druge mačje postelje iz naše spletne trgovine si lahko ogledate med ležišči ali v živo v trgovinah ZOO Slonček. V poslovalnicah trgovin si lahko ogledate tudi druge izdelke za mačke, na voljo pa je tudi raznolika ponudba mačje hrane in opreme za pse. Vabljeni v našo družbo z vašimi ljubljenčki.

Še več izdelkov za mačke imamo zbranih v kategoriji spletne trgovine – pod imenom Mačke. Mačja ležišča pa smo na enem mestu zbrali skupaj pod zavihkom Ležišča za mačke. Ker je izbira mačjega ležišča zelo pomembna, so se v kategoriji znašli tudi izdelki za majhne pse. Ti so po velikosti ravno pravšnji tudi za vaše mačje ljubljenke. Da se bo vaša mačka vedno in povsod v vašem domu počutila zadovoljno!

82656

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Mačja postelja za na okno”