Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Gosta lopatka za mačje stranišče iz plastike

Na zalogi

Gosta lopatka za čiščenje mačjega stranišča iz plastike z majhnimi luknjicami.

Ob nakupu je barva izbrana naključno!

1,99

Šifra: 84161 NAKLJUČNO IZBRANA BARVA Kategoriji: , Oznake: , ,
Kerbl

Opis

Gosta lopatka za mačje stranišče iz plastike je lopatka za čiščenje mačjega stranišča z majhnimi luknjicami.

  • Lopatka za mačji WC je izdelana iz plastike.
  • Gosta lopatka za mačje stranišče.
  • Lopata za mačje iztrebke je na voljo v zeleni, sivi ali rdeči barvi (slike so simbolične). Ob nakupu je barva izbrana naključno!

Gosta lopatka za mačje stranišče iz plastike in druge lopatke za mačja stranišča so na voljo v naši spletni trgovini v kategoriji Mačke, pod zavihkom Oprema za mačke. Vse lopatke in mačja stranišča ter druga oprema za mačja stranišča so na ogled tudi v naših fizičnih trgovinah za male živali ZOO Slonček po Sloveniji. Vabljeni na obisk!

V kolikor potrebujete kakšen nasvet za vašo mačko, pa si lahko ogledate tudi različne objave na našem živalskem blogu. Tam so zbrani nasveti za življenje z mačkami. Opisujemo tudi izdelke, ki jih mačke potrebujejo za življenje v vašem domu. Pišemo o novostih iz sveta mačk. Na blogu opisujemo nove izdelke v naši spletni ponudbi ali o ponudbi naših fizičnih trgovin. In svetujemo, kako jih uporabiti. Svoje zgodbe o mačkah so nam zaupali tudi skrbniki mačk iz različnih krajev naše dežele. Morda vam bo njihova izkušnja pomagala ali vas navdahnila, da boste tudi sami postali skrbnik mačke. Vabljeni, da tudi vi delite z nami vaše izkušnje z mačkami, podate kakšen koristen nasvet drugim skrbnikom in pomagate ozaveščati o zdravem življenju mačk doma.

84161

Dodatne informacije

Teža 0,1000 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Gosta lopatka za mačje stranišče iz plastike”