Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Odprto mačje stranišče z robom Sprint

Na zalogi

Stranišče za mačke z robom Sprint je odprt mačji wc z višjim robom dimenzij 58 x 39 x 17 cm v sivo-beli barvni kombinaciji.

10,99

4 na zalogi

Kerbl

Opis

Odprto mačje stranišče – odprto stranišče za mačke Sprint ima bel snemljiv rob.

  • Stranišče za muce je odprto in z višjim robom.
  • Mačji wc ima dimenzije 58 x 39 x 17 cm.
  • Odprto mačje stranišče je na voljo v sivo-beli barvni kombinaciji.

Odprto mačje stranišče in druga oprema za mačja stranišča (lopatka ipd.) so na voljo v naši spletni trgovini v kategoriji Mačke, pod zavihkom Oprema za mačke. Vse lopatke in mačja stranišča ter druga oprema za mačja stranišča so na ogled tudi v naših fizičnih trgovinah za male živali ZOO Slonček po Sloveniji. Vabljeni na obisk k nam ali po nasvet! Z veseljem vam bo naše osebje pomagalo pri izbiri najbolj primernih izdelkov za vašo mačko.

V kolikor potrebujete kakšen nasvet za vašo mačko, pa si lahko ogledate tudi različne objave na našem živalskem blogu. Tam so zbrani nasveti za življenje z mačkami. Opisujemo tudi izdelke, ki jih mačke potrebujejo za življenje v vašem domu. Pišemo o novostih iz sveta mačk. Na blogu opisujemo nove izdelke v naši spletni ponudbi ali o ponudbi naših fizičnih trgovin. In svetujemo, kako jih uporabiti. Svoje zgodbe o mačkah so nam zaupali tudi skrbniki mačk iz različnih krajev naše dežele. Morda vam bo njihova izkušnja pomagala ali vas navdahnila, da boste tudi sami postali skrbnik mačke. Vabljeni, da tudi vi delite z nami vaše izkušnje z mačkami, podate kakšen koristen nasvet drugim skrbnikom in pomagate ozaveščati o zdravem življenju mačk doma.

81581

Dodatne informacije

Teža 1,5000 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Odprto mačje stranišče z robom Sprint”