Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€
Akcija!

Osvežilec s sivko za mačje stranišče Lavendel – deodorant z vonjem

Na zalogi

Osvežilec Lavendel je deodorant za mačje stranišče z vonjem sivke, ki pomaga prikriti neprijetne vonjave v mačji toaleti.

Original price was: 7,49€.Current price is: 7,19€.

Kerbl

Opis

Osvežilec s sivko za mačji pesek sivka lepo odišavi posip v mačjem stranišču in prikrije morebitne neprijetne vonjave. Deodorant z vonjem sivke enostavno potresete po mačjem pesku. Več preparata boste dodali, intenzivnejši bo vonj po sivki higienskega posipa.

Uporaba visokokakovostnega koncentrata v obliki praška podaljša dolžino uporabe higienskega posipa za mačje stranišče, saj zagotavlja dolgotrajnejšo odišavljenost.

Vonj osvežilca za mačje stranišče Lavendel je zelo aromatičen, saj diši po sivki. Sveža dišava praška zadostuje za približno 30 doziranj. Izdelek za odišavljanje posipa za mačje stranišče je nežen in prijazen do mačjih tačk.

Pakiranje mačjega deodoranta za wc je 700 g.

Oprema za mačje stranišče

Osvežilec s sivko in druga oprema za mačje stranišče (lopatka ipd.) je na voljo v naši spletni trgovini v kategoriji Mačke, pod zavihkom Oprema za mačke. Vse lopatke in mačja stranišča ter druga oprema za mačja stranišča so na ogled tudi v naših fizičnih trgovinah za male živali ZOO Slonček po Sloveniji. Vabljeni na obisk k nam ali po nasvet! Z veseljem vam bo naše osebje pomagalo pri izbiri najbolj primernih izdelkov za vašo mačko.

V kolikor potrebujete kakšen nasvet za vašo mačko, pa si lahko ogledate tudi različne objave na našem živalskem blogu. Tam so zbrani nasveti za življenje z mačkami. Opisujemo tudi izdelke, ki jih mačke potrebujejo za življenje v vašem domu. Pišemo o novostih iz sveta mačk. Na blogu opisujemo nove izdelke v naši spletni ponudbi ali o ponudbi naših fizičnih trgovin. In svetujemo, kako jih uporabiti. Svoje zgodbe o mačkah so nam zaupali tudi skrbniki mačk iz različnih krajev naše dežele. Morda vam bo njihova izkušnja pomagala ali vas navdahnila, da boste tudi sami postali skrbnik mačke. Vabljeni, da tudi vi delite z nami vaše izkušnje z mačkami, podate kakšen koristen nasvet drugim skrbnikom in pomagate ozaveščati o zdravem življenju mačk doma.

82673

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Osvežilec s sivko za mačje stranišče Lavendel – deodorant z vonjem”