Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€
Akcija!

Pesek za mačke – mačji posip Supreme Clean 10L

Ni na zalogi

Pesek za mačje stranišče Supreme Clean iz 100% granulirane naravne gline iz Kanade, brez kemičnih dodatkov, močno vpija in se ne praši.

Original price was: 18,85€.Current price is: 16,95€.

Ni na zalogi

Obvesti me po e-pošti, ko bo zaloga na voljo

Šifra: Pesek-Supreme-Clean-10kg Kategoriji: , Oznake: , ,
Blagovna znamka Croci

Opis

Pesek za mačke Supreme Clean je higienski posip za mačje stranišče. Mačji pesek Supreme Clean je izdelan iz 100% granulirane naravne gline iz Kanade, brez kemičnih dodatkov in z visoko strdljivostjo in močno vpojno sposobnostjo.

  • Supreme Clean pesek za mačke z drobnimi delci ima manj kot 1 % prahu.
  • Pesek je izdelan iz čiste gline iz Kanade.
  • Ob stiku z mačjim urinom nastanejo kroglice.
  • Posip za mačke je naraven izdelek in je neškodljiv za mačke.
  • Za posip za muce je značilna močna vpojnost.
  • Supreme Clean učinkovito in dolgotrajno preprečuje neprijetne vonjave.
  • Posip za wc mačk se ne praši, ker ima zelo dobro sprijemajoč se granulat.
  • Pesek se ne lepi na mačje tačke.

Pesek Supreme Clean je na voljo v pakiranju 10 kg.

Čas za menjavo peska je na približno 7 tednov, po potrebi prej in tudi v primeru večjega števila mačk je potrebna prejšnja menjava peska v mačjem stranišču.

Nasvet za menjavo posipa v mačjem wc-ju

Za lažjo menjavo posipa za mačje stranišče uporabite vrečke za mačje stranišče iz naše ponudbe. Omogočile vam bodo hitro in higienično menjavo mačjega peska ali mačjih kristalov.

Druga oprema za mačje stranišče (lopatka ipd.) je na voljo v naši spletni trgovini v kategoriji Mačke, pod zavihkom Oprema za mačke. Vse lopatke in mačja stranišča ter druga oprema za mačja stranišča so na ogled tudi v naših fizičnih trgovinah za male živali ZOO Slonček po Sloveniji. Vabljeni na obisk k nam ali po nasvet! Z veseljem vam bo naše osebje pomagalo pri izbiri najbolj primernih izdelkov za vašo mačko.

V kolikor potrebujete kakšen nasvet za vašo mačko, pa si lahko ogledate tudi različne objave na našem živalskem blogu. Tam so zbrani nasveti za življenje z mačkami. Opisujemo tudi izdelke, ki jih mačke potrebujejo za življenje v vašem domu. Pišemo o novostih iz sveta mačk. Na blogu opisujemo nove izdelke v naši spletni ponudbi ali o ponudbi naših fizičnih trgovin. In svetujemo, kako jih uporabiti. Svoje zgodbe o mačkah so nam zaupali tudi skrbniki mačk iz različnih krajev naše dežele. Morda vam bo njihova izkušnja pomagala ali vas navdahnila, da boste tudi sami postali skrbnik mačke. Vabljeni, da tudi vi delite z nami vaše izkušnje z mačkami, podate kakšen koristen nasvet drugim skrbnikom in pomagate ozaveščati o zdravem življenju mačk doma.

C4025368

Dodatne informacije

Teža 10 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Pesek za mačke – mačji posip Supreme Clean 10L”