Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Predpražnik za mačji wc s funkcijo sita

Na zalogi

Predpražnik za mačje stranišče na voljo v črni barvi.

  • Deluje kot sito in ujame mačji posip v luknjice.
  • Enostavno čiščenje – ostanke posipa odvržemo v koš za odpadke.

18,99

5 na zalogi

Kerbl

Opis

Predpražnik za mačji wc ima funkcijo sita – je pravokotne oblike in črne barve ter ujame mačji posip v luknjice.

Predpražnik za mačje stranišče

  • Inovativna oblika mačjega predpražnika za wc s funkcijo sita – podloga za mačji wc ujame posip – pesek za mačke – v luknjice.
  • Mačji predpražnik CleanMat je narejen iz mehkega EVA materiala.
  • Površina valovitega materiala, ki je kot satje, je še posebej učinkovito pri odstranjevanju ostankov posipa (mačjega peska ali silikatnih kristalov) z mačjih tac – ujame jih v žepek (LitterMat).
  • Enostavno čiščenje, saj lahko ostanke posipa preprosto odvržete v koš za odpadke.
  • Dimenzije mačjega predpražnika: dolžina 58,5 cm in širina 41 cm.
  • Predpražnik za mačke postavimo pred vhod mačjega stranišča – podloga za mačje stranišče poskrbi za higieno.

Oprema za mačji wc

Druga oprema za mačja stranišča (lopatka ipd.) je na voljo v naši spletni trgovini v kategoriji Mačke, pod zavihkom Oprema za mačke. Vse lopatke in mačja stranišča ter druga oprema za mačja stranišča so na ogled tudi v naših fizičnih trgovinah za male živali ZOO Slonček po Sloveniji. Vabljeni na obisk k nam ali po nasvet! Z veseljem vam bo naše osebje pomagalo pri izbiri najbolj primernih izdelkov za vašo mačko.

V kolikor potrebujete kakšen nasvet za vašo mačko, pa si lahko ogledate tudi različne objave na našem živalskem blogu. Tam so zbrani nasveti za življenje z mačkami. Opisujemo tudi izdelke, ki jih mačke potrebujejo za življenje v vašem domu. Pišemo o novostih iz sveta mačk. Na blogu opisujemo nove izdelke v naši spletni ponudbi ali o ponudbi naših fizičnih trgovin. In svetujemo, kako jih uporabiti. Svoje zgodbe o mačkah so nam zaupali tudi skrbniki mačk iz različnih krajev naše dežele. Morda vam bo njihova izkušnja pomagala ali vas navdahnila, da boste tudi sami postali skrbnik mačke. Vabljeni, da tudi vi delite z nami vaše izkušnje z mačkami, podate kakšen koristen nasvet drugim skrbnikom in pomagate ozaveščati o zdravem življenju mačk doma.

81694

Dodatne informacije

Teža 0,8000 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Predpražnik za mačji wc s funkcijo sita”